Sapphire Pulse RX 5600 XT sisteme BIOS Güncellemesi Gerekli Mi?

Kaan GÜRSOY

Hectopat
Yer
İstanbul Büyükçekmece
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selamlar. Sapphire'in Pulse model RX 5600 XT'sini almış bulunmaktayım (6 GB). Karttan oldukça memnunum :) ancak aklımda BIOS ile alakalı birkaç soru var. Bu kartın yeni yapılan versiyonlarında BIOS güncellemesi gerekmeyeceği gibi bir tartışmaya rastladım. Elimdeki kart yeni yapıldığını düşündüğüm bir kart. Ancak BIOS güncellemesine ihtiyacı var mı yok mu nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum. Daha önce GPU için BIOS ile uğraşmadığımdan bu konularda da tecrübesizim. Bilgisi olan arkadaşlardan her türlü yardıma açığım. BIOS sürümünü nasıl kontrol ederim? Doğru versiyonu nasıl kurarım vs. gibi bilgiler çok işime gelir. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. "Windows Tuşu" + "R" ile çalıştırı açıyoruz.
  2. Gelen ekranda sistem bilgileri çıkar.
  3. Ekranın sağ büyük tarafında BIOS sürümü/tarihi yazar. Ekte ekliyorum
Benim kartım Asus Prime B450M-K olduğu için sürümler farklılık gösterebilir. Oradaki 2006 yazan yer BIOS sürümüdür. Anakartımın en son çıkan BIOS sürümü 2006'dır. Siz resmi sitesinden BIOS sürümlerini karşılaştırabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• ekrantechnos.PNG
    ekrantechnos.PNG
    23,3 KB · Görüntüleme: 41
  1. "Windows Tuşu" + "R" ile çalıştırı açıyoruz.
  2. Gelen ekranda sistem bilgileri çıkar.
  3. Ekranın sağ büyük tarafında BIOS sürümü/tarihi yazar. Ekte ekliyorum
Benim kartım Asus Prime B450M-K olduğu için sürümler farklılık gösterebilir. Oradaki 2006 yazan yer BIOS sürümüdür. Anakartımın en son çıkan BIOS sürümü 2006'dır. Siz resmi sitesinden BIOS sürümlerini karşılaştırabilirsiniz.
Arkadaş ekran kartının BİOS'unu sormuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı