Sapphire Pulse RX 5600 XT 6GB İyi mi?

O modeli hiç tavsiye etmiyorum. Alınacaksa Gaming X gibi modeller alınmalı. Ayrıca 1600 AF'de alsanız darboğaz yaşayacaksınız.
Sebep? Kullanıyoruz ve çok memnunuz, yükte 60 dereceyi geçmiyor, vBios sürümü güncel , en performanslı rx 5600 xt kartı. Allah aşkına şu forumda bir konu hakkında bilginiz yoksa yazmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin. Gönül rahatlığıyla alsın almak isteyen arkadaşlar. Hem en ucuz rx 5600 xt hemde en az ısınan en performanslı kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebep? Kullanıyoruz ve çok memnunuz, yükte 60 dereceyi geçmiyor, vBios sürümü güncel , en performanslı rx 5600 xt kartı. Allah aşkına şu forumda bir konu hakkında bilginiz yoksa yazmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin. Gönül rahatlığıyla alsın almak isteyen arkadaşlar. Hem en ucuz rx 5600 xt hemde en az ısınan en performanslı kartı.
Hocam selamlar tekrardan konuyu açıyorum ama hala aynı fikirde misiniz 5600 xt pulse modeli alınır mı ? Sıcaklık vb değerleriniz hala aynı seviyede mi? Şimdiden teşekkürler.

Gigabyte RX5600 XT Gaming OC Sapphire yerine bu daha iyi. Siyah ekran WattMan hatası genellikle bu problemler Sapphire modelinde daha çok görünüyor gibi.

Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8G 8 GB GDDR6 256 Sapphire yerine bu daha iyi. Siyah ekran WattMan hatası genellikle bu problemler Sapphire modelinde daha çok görünüyor gibi.

Bütün AMD kartlarda aynı sorun şu anlık en az sorun RX400 serisi eskiden kullandım RX470 biliyoruz ançak yeni çıkan RX500 ve RX5000 serisi daha çok sorun çıkıyor yani MSI ASUS Sapphire fark etmiyor hepsinde aynı sorun var şimdilik AMD stabil sorun çıkarmayan sürücü çıkarması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı