Sapphire Pulse RX 5600XT nasıldır?

Charizard

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2018
Mesajlar
106
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben şu an GTX1050 Ti kullanıyorum ama bunu satıp üzeine biraz para ekliyip RX 5600XT almak istiyorum ve bunun için en uygun seçenek olarak Sapphire Pulse modelini buldum. Size de bir danışmak istedim. Bu kartta ısınma sorunu veya başka bir kronik sorun var mı veya bunun yerine şu markanınkini al falan derseniz sevinirim.(Bütçe 2000-2500 arada küsurat farkı olabilir)
 
Sapphire Pulse ekonomik olarak güzel bir modeldir. Bazen çok fena indirim yerse MSI Gaming X modeli de o fiyatlara düşebiliyor. Alınır kısaca ama diğer parçalar neler?
 
2 hafta önce incehesap gaming gecesinde 2500 tl den 2150 tl ye düştü o zaman aldım. Henüz deneme fırsatım olmadı lakin rtx 2060 ayarında bir kart kesinlikle öneiririm.
 
Fazla Wattman hatası olan bir marka. Sapphire RX 580 WattMan hatası - Technopat Sosyal Sapphire Nitro+ RX 590 WattMan hatası - Technopat Sosyal RX 5**** serisi için bilemiyorum Recep Baltaş önermiyor Sapphire.
Termal pad koymaya bile üşenen MSI ve Asus mu alalım ne yapalım? Zaten yarı kronik sorunlu bir seri, üstüne üretici firmalar da nedense AMD'ye gelince adam akıllı model üretemiyorlar. Bütçe sınırı 2500 TL olduğu için Gigabyte önereceğim.
 
Adamın biri RX5XX serisi çok watmann veriyor kötü marka demiş. Ne güzel kafalar abi ya. Sapphire AMD tarafının en kaliteli markalarından. Gönül rahatlığıyla alınabilir. Vaat ettiği özellikler diğer markaların vaat ettiklerinden daha iyi. Hem de bunu daha ucuza sunuyor. Kesinlikle alınır. Çekirdek hızı da daha yüksek diye biliyorum diğer markaların kartlarına göre. Aynı zamanda sessiz ve serin de çalışıyor. Ben de araştırmıştım ve Sapphire Pulse 5600xt’de karar kılmıştım. Henüz almadım çünkü biraz bekleyip yeni ekran kartları ve işlemcilerin gelmesini bekliyorum. Tabi ki kullanan arkadaşlar çok daha iyi bilgiler verecektir fakat internet üzerinden araştırıp yaptığım kıyaslamalar sonucu fiyat performans olarak en iyi bu modeli gördüm şahsen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı