Çözüldü Sapphire Pulse RX 570 8 GB BIOS nasıl modlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SHOCK00

Hectopat
Daha fazla  
Ikinci el aldığım Sapphire Pulse RX 570 8 GB ekran kartım için VBIOS modlayacağım. Satın aldığım kişi performans modunun BIOS'unu yanlış modlamış. Bellek markalarım Hynix ama GPU-Z ile bakınca performans modunda Samsung yazıyor. Bir rehber de bulamadım, yardım edebilir misiniz?

Hangi linktekini tavsiye edersiniz.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce bu videoyu izleyin.

Bu BIOS'u indirin, hem Hynix hem Samsung destekli.

Buradan ATIFlash 2.93 sürümünü indirin.
(Windows 10'da çalışır)

Denetim Masası'ndan kullanıcı hesabı denetimini kapatın.

Kartın BIOS anahtarını performans kısmına alıp sistemi tekrar açın.

ATIFlash programını çalıştırın, load deyip indirdiğiniz BIOS'u gösterip, programa basın.

Yazma işlemi başarılı olursa sistemi yeniden başlatın.
Ora değil bir alt kısımdan direkt VBIOS isteyin, ben denemedim sizinle beraber görmüş olacağım.

Seri numarasını yazıp kartın bilgileri doğru mu onu da kontrol edin edin.
kartın bilgileri doğru ancak nereden vbios isteyeceğimi anlamadımhttps://support.sapphiretech.com/ticket-choose.asp?PDtype=VGAC&lang=eng
bu linkte kartın seri numarasını girdim ve beni sistemimin özelliklerini ve iletişim bilgilerimi isteyen bir yere attı

Your Question, yazan yere yazın.

Zaten başta BIOS'u seçiyorsun çok sorun değil.
nitro modelin uyumlu biosların deneemeli miyim

nitro modelin uyumlu biosların deneemeli miyim
alttakinin saat hızı benimkinden fazla ama

Nitro modelin uyumlu BIOS'ların deneemeli miyim?

Alttakinin saat hızı benimkinden fazla ama

Sapphire'e destek talebini yolladım

Pekala deniyorum

Subsystem ID mismatch diye bir hata vardi ATIFlash.

Model numarası farklı olduğu için hata veriyor, komut sistemiyle yazdırılır ama biraz karışık gelebilir.

Siz bunu deneyin.

Şu an için yapacak bir şey yok, diğer sağlam olan BIOS ile kullanıp destek geri dönüş yaparsa o BIOS'u yazdırırsınız, destek olumlu cevap vermezse komut sistemi ile Nitro BIOS'u yazdırıp deneriz.

Tamamdır sağ olun

Şu an için yapacak bir şey yok, diğer sağlam olan BIOS ile kullanıp destek geri dönüş yaparsa o BIOS'u yazdırırsınız, destek olumlu cevap vermezse komut sistemi ile Nitro BIOS'u yazdırıp deneriz.

Uzun zaman sonra merhaba hocam ekteki GIF bana Sapphire'in göndermiş olduğu BIOS'un GPU-Z raporu bir sorun var mı diye kontrol edebilir misiniz driver çalışıyor bu arada.

Dosya Ekleri

• 0.gif
    0.gif
    31,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı