Aranıza yeni katıldım. Ekran kartımdan biraz daha su çıkartmak istiyorum ancak ufak boyutu ve tek fanlı olması dolayısı ile biraz çekiniyorum. MSI Afterburner ile hangi ayarları artırmalıyım? Oynadığım oyun Rainbow Six Siege.
1390 MHz core, 2000 MHz memory clock ve power limit +%50'de kullanıyorum Pulse ITX'i. Fan hızını elle ayarla. 79 derecede %100 fan olacak şekilde ayarla. kartın sıcaklık limiti 79 derece olduğu için sıcaklık 79 olduğunda kendini frenleyecektir.
Aranıza yeni katıldım. Ekran kartımdan biraz daha su çıkartmak istiyorum ancak ufak boyutu ve tek fanlı olması dolayısı ile biraz çekiniyorum. MSI Afterburner ile hangi ayarları artırmalıyım? Oynadığım oyun Rainbow Six Siege.
Voltaj değiştirmeden Wattman üzerinden 2000 MHz memory + Memory Timing 2 ye alabilirsiniz. Çekirdek hızını da 1350 MHz civarına getirebilirsiniz fakat onu yapmasanız da olur. FPS değerlerine en fazla etki eden şey memory OC.
1390 MHz core, 2000 MHz memory clock ve power limit +%50'de kullanıyorum Pulse ITX'i. Fan hızını elle ayarla. 79 derecede %100 fan olacak şekilde ayarla. kartın sıcaklık limiti 79 derece olduğu için sıcaklık 79 olduğunda kendini frenleyecektir.
Dediğinizi sanırsam aşağıda oyun açıkken yaptığım için ekranda "artifact" lar ortaya çıktı ve pc'yi direkt kapattım. Fan %100 olunca jet motoru gibi ses çıkarıyor maalesef. Kullandığım kulaklıkla bile duyulabiliyor ... Korkutucu!
Selamlar, şu anda %50 power limit, fan curve ayarlı şekilde kullanıyorum. Core 1390 Mem. Mhz 2000 Mhz şeklinde kullanıyorum. Bir sorun çıkmadı. Tek sorun fazla ses