Sapphire Pulse RX 580 8G nasıldır?

• Konuyu başlatan Gcmli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.366

Gcmli

Centipat
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi ekran kartım yandı ve yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Fakat sistemim 6-7 senelik olduğu için alacağım yeni ekran kartından tam verim alabilir miyim şüphelerim var.

Almayı düşündüğüm Ekran kartı: Sapphire Pulse AMD Radeon RX 580 8G OC 256 Bit (Max. 1500TL ekran kartı tavsiyelerinize açığım)

*Sahip Olduğum Sistem:
Anakart: Gigabyte990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3

İşlemci: AMDFX X8 8350

PSU: 550W.

RAM:8GB DDR3

Son düzenleme:
RX 5500 XT 4 GB modelinin fiyatı şu an uygun ona bakabilirsiniz AMD tarafında SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

1500 TL'ye RX 580 alınmaz. GTX 1650S veya bütçenizi biraz arttırıp 1660S almanızı öneririm.
Katılıyorum:

Yazılım konusunda ve her konuda gayet iyi bir ekran kartıdır alabilirsiniz. Hayatında 1 kere AMD kullanmayıp 15 sene öncesinin ekran kartları ile takılanları boş verin rahatlıkla alabilirsiniz.

Berbat olmasının sebebini öğrenebilir miyim?

Yazılım konusunda Silkroad oynamak istiyorum donma kasma meydana geliyor YouTube'da 8K video açmıyorr (GT 1030 ile takır takır acıyor HDR videoları oynatamıyorum
NVIDIA ekran kartları oyun seçmiyor bu kart belirli başlı oynunlarda tam performansta calısıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı