Çözüldü Sapphire Pulse RX 580 Driver Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

suleymnyavuz

Kilopat
Merhaba. Geçen gün buradan sistem tavsiyesi alıp topladım fakat ne kadar uğraştıysam da ekran kartımı bir türlü yükleyemiyorum. PC donuyor, yeniden başlıyor. AMD sitesinden son sürümü indirdim yine fayda yok. Bütün gün uğraştım ama sonuç yok. Yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
Ben de aynı karttan aldım ve sorun yaşamadım sürücü kurmada. DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı dene.
DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp sonra en son sürüme güncelleyin.
Sorunu çözdüm. Monitöre görüntü aktarımını HDMI to DVI ile yapıyordum. Yeni nesil ekran kartlarında eski monitöre görüntüyü aktarmıyormuş artık. Aktif dönüştürü DisplayPort ile bağladığımda sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim, konu kapanabilir.

hdmıtodvı.png display aktif donusturucu.png
İşletim sisteminiz nedir ve hangi sürücüyü kurmaya çalışıyorsunuz?
Windows10 pro 64 bit kurulu Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.1 ekran kartının son sürümünü kurmaya çalışıyorum öncekileri de denedim yine atıyor. Biraz önce sapphirenin sitesinden 18.3.1 olan eski sürümünü indirip kurduğumda sorun çıkmadı radeon ayarlarında yeni güncelleştirme var diyip yükselltiğimde tekrar aynı sorun oluyor.

Merhaba. Geçen gün buradan sistem tavsiyesi alıp topladım fakat ne kadar uğraştıysam da ekran kartımı bir türlü yükleyemiyorum. PC donuyor, yeniden başlıyor. AMD sitesinden son sürümü indirdim yine fayda yok. Bütün gün uğraştım ama sonuç yok. Yardımcı olabilecek var mı?

Ben de aynı karttan aldım ve sorun yaşamadım sürücü kurmada. DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı dene.
Sorunu çözdüm. Monitöre görüntü aktarımını HDMI to DVI ile yapıyordum. Yeni nesil ekran kartlarında eski monitöre görüntüyü aktarmıyormuş artık. Aktif dönüştürü DisplayPort ile bağladığımda sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkür ederim, konu kapanabilir.

hdmıtodvı.png display aktif donusturucu.png

Çözüm

Eki Görüntüle 343947Eki Görüntüle 343948
Tamam hallettiğine sevindim. Konuyu çözüldü diye işaretlerseniz çok daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı