Sapphire Pulse RX 6600 alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam rekabetçi oyunlar işlemci tabanlı oyunlar oluyor. İşlemciniz veya ekran kartınız darboğaz yapmayacak ise işlemci tabanlı oyunlarda işlemciyi yükseltmek daha ön planda oluyor.

Sizin oyunlardaki FPS değerlerinizi gösteren bir video buldum. 200 FPS bence gayet iyi Valorant için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu daha öncede izledim fakat çok inanasım gelmedi açıkcası, ben bu değerleri hatta genelde fazlasını ekran kartı olmadan alıyorum.(valorant için.)

21 ay garantili XFX 6600 aldım 2 ay önce gayet yeterli geliyor bana. Tabii sizin beklentiniz nedir karttan o da önemli
Valorant'ta 300 FPS üstüne çıkmak ve oynadığım hikayeli oyunları yüksek grafiğe çıkarmak.

Bu videoyu daha öncede izledim fakat çok inanasım gelmedi açıkcası, ben bu değerleri hatta genelde fazlasını ekran kartı olmadan alıyorum.(valorant için.)

Valorant'ta işlemci gücü önemlidir. 5600G'nin işlemci gücü GPU gücüne yetiyor. Videoda görüyorsun ekran kartı %15-20 ancak kullanılıyor daha verebileceği %80 FPS var demektir. 5800X3D takarsın o FPS iki kat yükselir misal.

Bilmiyorum o zaman hocam. Yukarıdaki arkadaş 300 - 400 FPS alırsın yazmış. Yine de kaybedeceğiniz bir durum yok hocam.

5600G'nin çekirdek gücünün stabil 300+ FPS'de kalacağını düşünmüyorum. Ryzen 3600 ve 5500 ayarında bir işlemci bu onların da standartı 250-320 FPS arasında gezinmek. Matisse işlemciden harikalar yaratmasını beklemek zor.

Bu nedenle Vermeer mimarili 5600, 5600X ve üzeri modeller öne çıkıyor.

Valorant'ta işlemci gücü önemlidir. 5600G'nin işlemci gücü GPU gücüne yetiyor. Videoda görüyorsun ekran kartı %15-20 ancak kullanılıyor daha verebileceği %80 FPS var demektir. 5800X3D takarsın o FPS iki kat yükselir misal.
Sebebi bu yüzdenmiş. Ben de nedenini öğrenmiş oldum. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı