Sapphire Pulse RX570 alınır mı?

Dolap uygulaması üzerinde RX 570'i güvenlik bandrolleri üzerine 1500TL'ye aldım 2 ay önce, ancak sizin attığınız testte kart RX 580 olarak da gözükmekte, ekstra bir BIOS ile Mining'de kullanılmış olabilir gibi duruyor.

Bazı forumlarda FurMark uygulamasının hatası olduğunu söylüyorlar.

Kötü bir kart değil fiyat fazla o fiyata daha iyi kartlar var bütçen 1400TL küsurse RX 570 iyi bir karttır güncel oyunları orta ayarlarda oynayacaksanız tabii.

İşlemci kısıtlı zaten R3 2200G olduğu için en az darboğaz olması için idareten onu alacağım mecburen yani. Sonrasinda işlemci değişirse daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kötü bir kart değil fiyat fazla o fiyata daha iyi kartlar var bütçen 1400TL küsurse RX 570 iyi bir karttır güncel oyunları orta ayarlarda oynayacaksanız tabii.

Kötü kart değil mi? RDR 2 de aç bakalım ne oluyor? Benim kıstasımda AAA oyunlar da 2K da Ultra da 60 FPS veren kart ortalama karttır. 3060 Ti mesela ortalama karttır. Şimdi videolarına baktım 1080p de 40 FPS veren bir kart.Gen 5 oyunlar geldiğinde 5 FPS verirse yat kalk dua etlik bir kart yani.

Son düzenleme:
Kötü kart değil mi? RDR 2 de aç bakalım ne oluyor? Benim kıstasımda AAA oyunlar da 2K da Ultra da 60 FPS veren kart ortalama karttır. 3060 Ti mesela ortalama karttır. Şimdi videolarına baktım 1080p de 40 FPS veren bir kart.Gen 5 oyunlar geldiğinde 5 FPS verirse yat kalk dua etlik bir kart yani.

3060 Ti ortalama bir kart mı? Hahahahaha senin gözünde 2K Ultra 60FPS veren kartlar ortalama mı hahahahhahah. RX 570 le 1080p orta ayarlarda RDR2 de 60FPS alıyorlar ve bu da gayet güzel bir değer.

3060 Ti ortalama bir kart mı? Hahahahaha senin gözünde 2K Ultra 60FPS veren kartlar ortalama mı hahahahhahah. RX 570 le 1080p orta ayarlarda RDR2 de 60FPS alıyorlar ve bu da gayet güzel bir değer.

Birader sana göre 500 000 TL'lik araba lükstür bana göre 3 milyon lira altı araba değildir. Herkes senin gibi fakir edebiyatı yapmak zorunda değil.

Birader sana göre 500 000 TL'lik araba lükstür bana göre 3 milyon lira altı araba değildir. Herkes senin gibi fakir edebiyatı yapmak zorunda değil.

Burası senin sence öyle diye doğruyu o şekilde gösterebilecğin bir yer değil RX 570 global olarak kötü bir kart değil 3060 Ti da global olarak ortalama bir kart değil bir şey söyleyeceğin zaman yanına bence diyerek ekleyebilirsin bu saatten sonra bunu da sana ben anlatıyorsam senin işin daha var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı