Satılık Sapphire R7 240 4GB 128 Bit

kxz7cfg899

Kilopat
Yer
İstanbul/Beylikdüzü
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar acil satıyorum. Fiyatı 150 TL'dir. Vatan garantilidir ve faturası, kutusu durmaktadır. İstanbul içi elden satabilirim. Kargo ile gönderim yapamayacağım. İyi sosyaller. Sapphire markası fanı en sessiz çalışan marka diye biliyorum. Ayrıca gayet serin çalışıyordu kullanırken. E-spor oyunları için ideal bir kart. Ayrıca isterseniz elimde AMD Athlon x2 7750 BE işlemci, ECS A790GMX-A anakart ve 2 adet Kingston DDR2 RAM (Kingstonlar toplam 4GB), bir ader HP'nin DDR2 orijinal 800 MHz RAM'i ve Corsair'in soğutuculu 2 GB 800 MHz RAM'i bulunmakta.
20170526_224144[1].jpg
20170526_224155[1].jpg
20170526_224207[1].jpg

Hocam olabilir fakat kargoda sıkıntı olursa felan olan karta olur. O biraz sıkıntı. :(
Güzelce pat patlı poşete koyup kutuya koyarsınız. Kutuyu da yine patpatlı poşete koyarsınız. O şekilde sağ salim gelir inşallah. Geçen hafta İzmir'e bu şekilde paketleyerek modem gönderdim. :)

Ürünü satmaya niyetiniz var mı?

Güzelce pat patlı poşete koyup kutuya koyarsınız. Kutuyu da yine patpatlı poşete koyarsınız. O şekilde sağ salim gelir inşallah. Geçen hafta İzmir'e bu şekilde paketleyerek modem gönderdim. :)

Ürünü satmaya niyetiniz var mı?
Kusura bakmayın uzaklaştırılmıştım. Hocam Kırklareli' ne yollayamayacağım. Kusura bakmayın. :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı