Sapphire R7 250X Ekran Kartı Nasıldır?

seusya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ekran kartı almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Daha önceden ASUS GTX 750 Ti kullanıyordum. Elimdeki güç kaynağı Thermaltake 750 Watt Bronze ama şansım tutmadı ekran kartı ile. Crysis 3 ve GTA 5 oynadığım zaman sıcaklık derecesi 80 oluyordu. Boşta iken 72, oyunda 80 derece kullandığım bilgisayar özelikleri:
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 7
  • Güç Kaynağı: Thermaktake 750 Watt 80 Bronze
  • 1 TB WD Blue Harddisk + Samsung Evo 750 120 GB SSD
  • İşlemci: Intel Core i5 4460
  • Samsung SHD DVD Yazıcı
  • 4x4 Corsair Vengeance 1600 MHz 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: ASUS GTX 750 Ti
Bu özelikteki bilgisayarımda ne olduysa ekran kartı iki defa arızalandı. Servise gönderdim bir daha GTX 750 Ti almayacağıma yemin ettim. Arkadaşta bir tane ekran kartı vardı Sapphire R7 250X, iki haftadır kullanıyorum sıcaklık derecesi boşta 50 derece, oyun oynarken 68 derecede. Darboğaz yapmadı. Konuya gelelim, bana Sapphire R7 250X ekran kartını tavsiye eder misiniz? Oyun akışı olsun, sıcaklığı olsun sıkıntı yaratmadı. Sapphire'i ben beğendim ama görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç test yaptım. İnceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz;

Sapphire R7 250X Battlefield 1 Beta ve FİFA 17 Demo Performansı

Sapphire R7 250X Shadow Of Mordor Performansı

Sapphire R7 250X Crysis 3 Performansı

Sapphire R7 250X DOOM Performansı

Sapphire R7 250X Need For Speed 2016 Performansı

Sapphire R7 250X Outlast 2 Demo Performansı

Sapphire R7 250X GTA 5 Performansı

Sapphire R7 250X Watch Dogs Performansı

Sapphire R7 250X Rise Of The Tomb Raider Performansı

Sapphire R7 250X The Crew Performansı

Sapphire R7 250X Wolfenstein The New Order Performansı

Sapphire R7 250X Dying Light Performansı

Sapphire R7 250X Far Cry 4 Performansı

Sapphire R7 250X Mad Max Performansı

Sapphire R7 250X Batman Arkham Knight Performansı

Sapphire R7 250X WWE 2K16 Performansı

Sapphire R7 250X Metal Gear Solid V Phantom Pain Performansı

Sapphire R7 250X Quantum Break Performansı

Sapphire R7 250X Euro Truck Simulator 2 Performansı

Boşta sıcaklık değerleri. Kışta 18 dereceyi bile görmüştüm;

Adsız.jpg

Son düzenleme:
Testler cok güzel teşekkür ederim Samet kardeşim. Peki sapphire R7 250x dayanıklı mıdır? Söylemek istediğim yani kısa sürede arızalanma gibi bir durum olur mu? Tabi elektronik parçadır belli olmuyor benim istediğim asus gibi kalitesiz midir? Asus'u bir yıldır kullanıyorum rezil etti. Benim istediğim bir yıl gibi arızalanma olmasın ben bilgisayarı günlük 3 saat kullanan biriyim bana sapphireyi önerir misiniz? Bütçem 300 - 350 TL arasında. Tercih ettiğiniz ekran kartı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben uzun süredir kullanıyorum. Sorun çıkarmadı. 1 yıl geçti sanırım. O.C bile yaptım. Dediğiniz gibi elektronik parça sonuçta hangi markanın ne zaman bozulacağını kimse bilemez. Asus, MSI, Zotac, Sapphire hepsi arızalanabilir. Teknoloji şans işi. Geçmişte Sapphire kartlarda arıza oranı çok yüksekti doğru fakat yeni kartları güzel. Ayrıca Sapphire'nin kaliteli modellerini tercih edin Nitro, Vapor-X gibi. 350 TL'ye bulabilirseniz MSI R7 360 alabilirsiniz. 300 TL'ye R7 250X vapor-X güzel bir tercih olacaktır.

Son düzenleme:
Ben uzun süredir kullanıyorum. Sorun çıkarmadı. 1 yıl geçti sanırım. O.C bile yaptım. Dediğiniz gibi elektronik parça sonuçta hangi markanın ne zaman bozulacağını kimse bilemez. Asus, MSI, Zotac, Sapphire hepsi arızalanabilir. Teknoloji şans işi. Geçmişte Sapphire kartlarda arıza oranı çok yüksekti doğru fakat yeni kartları güzel. Ayrıca Sapphire'nin kaliteli modellerini tercih edin Nitro, Vapor-X gibi. 350 TL'ye bulabilirseniz MSI R7 360 alabilirsiniz. 300 TL'ye R7 250X vapor-X güzel bir tercih olacaktır.
R7 250X vapor-X 2 GB GDDR5 sahibiyim. Nasıl overclock yaptığınızı öğrenebilir miyim ? Ayarları hangi ölçüde yükselttiniz ve maximum ne kadar overclock yapabildiniz ?

Gtx 750 Ti için para iadesi yapıyolar mı? Eğer yapıyorlarsa gtx 1050ti felan düşünün. Sisteminiz gayet iyi. 250x hafif kalır sisteminize. Yada Rx 470 felan alırsanız çok büyük performans artışı sağlarsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı