Sapphire R7 370 Dual-X vs MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming

AnılGrbz

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar,
Konu başlığında sorumu sordum aslında. Bu hafta ekran kartı almayı planlıyorum, siz hangi kartı önerirsiniz ?
Diğer sorum ise üçüncü defa sormama rağmen henüz koskoca forumda bu sorunun cevabını kimseden alamadım.
Gigabyte a68hm-ds2 o.c anakartim var ve hyperx predator 2x4 2400 MHz o.c RAM'larım var. Ben bu RAM'leri 2133 MHz'de kullanirken bir sorun yok lakin 2400MHz'ye aldiğim zaman oyunlardayken beş dakika içinde PC kendini kapatiyor. Sorun nedir acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 370 daha performanslı. Diğer sorunuza gelirsek hiç bilmiyorum belki bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur?
Yanlış birşey yaptığımı pek sanmıyorum. XMP ile 2400 Mhz'ye aliyorum olmuyor. Voltaj ayarlarını 1.65v'a çekiyorum olmuyor. Auto'da bırakıyorum yine olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sisteminiz 2133 mhz ile kararlı bir şekilde çalışıyorken 2400 mhz konusuna pek takılmayın. Bu size elle
tutulur bir performans sağlamayacak zaten. Oyun oynarken bir sorun yok ise sisteminize güvenin ve
2133 mhz ile yolunuza devam edin.

Sisteminiz 2133 mhz ile kararlı bir şekilde çalışıyorken 2400 mhz konusuna pek takılmayın. Bu size elle
tutulur bir performans sağlamayacak zaten. Oyun oynarken bir sorun yok ise sisteminize güvenin ve
2133 mhz ile yolunuza devam edin.
Haklısınızda takıntı oluyor nedense. Ama artik 2133 ile devam. İlginiz için teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı