Satılık Sapphire R9 270 2GB 256 Bit GDDR5 Dual-X - 3 Günlük

İşin ilginci Mağazadaki zeki eleman bandrolu açılmış elinde 1 tane kalmış 265'i kakalamaya çalıştı almadım. Neden bandrolu açılmış dediğimde denemek için açtık dedi.

Vatan ilginç bir mağaza, kasiyerler, önce kart'tan parayı çekiyor, çekildigine emin olduktan sonra fatura için adımı istiyor, faturayı kesiyor.

Sadece yazılım ürünlerinde iade yapılmadığını sanıyordum (Kutulu oyun, işletim sistemi, vb.).
Valla ben oyun almıştım. Yükledim açılmadı. Servise yolladım çe verdiler. SSD bozuk çıktı Samsung sağolsun sıfırını yolladı. Hatalı olması şart. Ürün iadesi için çok uğraştım ama olmadı.

Demekki mağazadan mağazaya değişiyor. Değiştirme sebebinizi "memnuniyetsizlik" olarak belirtirseniz bildiğim kadarı ile iade alıyorlar. Eğer arıza var, düzgün çalışmıyor derseniz kontrol edip tabiki talebinizi kabul etmiyorlar. Mevcut personel iade işlemlerini angarya olarak gördüğünden zorluk çıkarıyor olabilir, mağaza müdürü ile bu konuyu görüşmek istediğinizi söyleyin işiniz kolaylaşacaktır. Hoş ben bu hali ile değişim yapılmasını pek desteklemiyor ve etik bulmuyorum. O yüzden de ürün alırken özellikle kapalı kutu olmadığında almıyorum. Ama size verilmiş bir hak varsa kullanın sonuçta siz yapmazsanız bile diğer insanlar bunu yapıyor.

SSD donanım ürünüdür, Vatan bilgisayar'da iade yapar. Fakat oyun, yazılım ürünüdür.

SSD donanım ürünüdür, Vatan bilgisayar'da iade yapar. Fakat oyun, yazılım ürünüdür.
İadeyi bırak ürünü servise yollattırana kadar dilimde tüğ bitti. Yavaş HDD gibi çalışıyor diyorum sana öyle geliyordur diyo. Adamlar yenisini yolladı şimdi makine uçuyor. Ayrıca aldığım oyunda GTA EFLC'idi. Yükledim açılmadı bende geri servise yolladım çek verdiler. Sonra bende korsan GTA EFLC buldum yükledim yine açılmadı güncelleme yaptım açıldı.

Ekran kartı PCI ex. 3.0 destekliyor, anakart 2.0'a kadar destek veriyor. Verimli kullanamıyorum.
Sorun dediğiniz bu muydu? PCI 2 ile PCI 3 arasında fark yok denilicek kadar azdır. Aradaki farkını anlamazsınız bile.

Dostum 2 katı fark var nerdeyse ?

Per lane, in each direction:
  • v1.x: 250 MB/s (2.5 GT/s)
  • v2.x: 500 MB/s (5 GT/s)
  • v3.0: 985 MB/s (8 GT/s)
  • v4.0: 1969 MB/s (16 GT/s)
For a 16-lane slot, in each direction:
  • v1.x: 4 GB/s (40 GT/s)
  • v2.x: 8 GB/s (80 GT/s)
  • v3.0: 15.75 GB/s (128 GT/s)
  • v4.0: 31.51 GB/s (256 GT/s)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…