M
M3M3
Ziyaretçi
Sonuç olarak arkadaş ben bunu beğenmedim kart sağlam ama geri alın deme gibi bir lüksü yok. Ürün hatalı ise çek veriyorlar bu kadar basit.O zaman değişim ile ne farkı kaldı?
Sonuç olarak arkadaş ben bunu beğenmedim kart sağlam ama geri alın deme gibi bir lüksü yok. Ürün hatalı ise çek veriyorlar bu kadar basit.O zaman değişim ile ne farkı kaldı?
Sadece yazılım ürünlerinde iade yapılmadığını sanıyordum (Kutulu oyun, işletim sistemi, vb.).Sonuç olarak arkadaş ben bunu beğenmedim kart sağlam ama geri alın deme gibi bir lüksü yok. Ürün hatalı ise çek veriyorlar bu kadar basit.
Valla ben oyun almıştım. Yükledim açılmadı. Servise yolladım çe verdiler. SSD bozuk çıktı Samsung sağolsun sıfırını yolladı. Hatalı olması şart. Ürün iadesi için çok uğraştım ama olmadı.Sadece yazılım ürünlerinde iade yapılmadığını sanıyordum (Kutulu oyun, işletim sistemi, vb.).
SSD donanım ürünüdür, Vatan bilgisayar'da iade yapar. Fakat oyun, yazılım ürünüdür.Valla ben oyun almıştım. Yükledim açılmadı. Servise yolladım çe verdiler. SSD bozuk çıktı Samsung sağolsun sıfırını yolladı. Hatalı olması şart. Ürün iadesi için çok uğraştım ama olmadı.
İadeyi bırak ürünü servise yollattırana kadar dilimde tüğ bitti. Yavaş HDD gibi çalışıyor diyorum sana öyle geliyordur diyo. Adamlar yenisini yolladı şimdi makine uçuyor. Ayrıca aldığım oyunda GTA EFLC'idi. Yükledim açılmadı bende geri servise yolladım çek verdiler. Sonra bende korsan GTA EFLC buldum yükledim yine açılmadı güncelleme yaptım açıldı.SSD donanım ürünüdür, Vatan bilgisayar'da iade yapar. Fakat oyun, yazılım ürünüdür.
Sorun dediğiniz bu muydu? PCI 2 ile PCI 3 arasında fark yok denilicek kadar azdır. Aradaki farkını anlamazsınız bile.Ekran kartı PCI ex. 3.0 destekliyor, anakart 2.0'a kadar destek veriyor. Verimli kullanamıyorum.
Dostum 2 katı fark var nerdeyse ?İadeyi bırak ürünü servise yollattırana kadar dilimde tüğ bitti. Yavaş HDD gibi çalışıyor diyorum sana öyle geliyordur diyo. Adamlar yenisini yolladı şimdi makine uçuyor. Ayrıca aldığım oyunda GTA EFLC'idi. Yükledim açılmadı bende geri servise yolladım çek verdiler. Sonra bende korsan GTA EFLC buldum yükledim yine açılmadı güncelleme yaptım açıldı.
Sorun dediğiniz bu muydu? PCI 2 ile PCI 3 arasında fark yok denilicek kadar azdır. Aradaki farkını anlamazsınız bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.