Sapphire R9 280 DUAL-X O.C Edition düşük performans sorunu

MertCelep512

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, R9 280 DUAL-X O.C EDITION SAPPHIRE adlı karta sahibim. Kartım 940 Mhz ama nasıl olduğunu anlamadığım bir biçimde R9 270X'i olan arkadaşım benden daha fazla performans alıyor. Sizce daha fazla overclock yaparsam ne gibi sıkıntılar yaşarım tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşının hangi oyunu hangi ayarlarda hangi FPS'de oynadığını, 3D grafik test yazılımlarında aldığı skoru bilmeden böyle bir söylemde bulunmamalısın.
Zaten birbirine çok yakın kartlar, ayrıca İsmail'in de dediği gibi sistemin diğer bileşenleri de performans konusunda yaratacaktır.

İşlemciniz AMD olduğu için darboğaz yaşıyor olabilirsiniz. Emin olmak için Msi afterburner yazılımıyla GPU kullanımı ile CPU kullanımını karşılaştırabilirsiniz.

Şuanda chrome da bile artifact var. Bunu yazarken bile ekranda o şeyler çıkıyor. Isınmalarda aşırı derecede bir artış yok. Fanlar otomatikte %50 de çalışıyor, sizce arttırmalımıyım?

Her oyunda yaşıyorum ama Assassin's Creed gibi oyunlarda aşırı derecede yaşıyorum.

Chrome 'da yaşanan artifact ler genelde bir oyundan çıktıktan sonra oluyor. Oyuna girdikten 5 dakika sonra başlıyor bu şeyler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı