Sapphire R9 280 ile bu kadar FPS normalmi?

Phantom334

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Oto Tamirci
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1-1.5 ay önce topladığım sistemde bugün fps testi yapmak istedim Call of Duty®: Advanced Warfare de sabit 70fps gördüm ve bütün grafik özellikleri maksimumda, bana fazla gibi geldi sanki bu kadarını beklemiyordum açıkçası sizce normal bir durum mu?

İşlemci: amd fx 6300 3.5ghz - overclock yapmadım.
Ekran kartı: www.vatanbilgisayar.com: R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Ram: 8GB tek slot kingston

Furkan seni tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.Hemen her konuya cevap yazıyor ve bilgili bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorsun.Burası yeri değil fakat dikkatimi çekti tekrardan kusura bakmayın.

İlk defa yüksek fps aldığı için endişelenen birini görüyorum. GTA 5 çıkmadı bilemeyiz ama ultra oynatacağı kesin.
Güldürdün gece gece başkan.:) Endişeden kastım acaba kartta sorunmu var diye düşündüm çünkü çalışma hızı normal sıcaklıkları normal beklemediğim bir FPS ydi.:)

Furkan seni tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum.Hemen her konuya cevap yazıyor ve bilgili bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorsun.Burası yeri değil fakat dikkatimi çekti tekrardan kusura bakmayın.
Teşekkürler, elimden geldiğince, bilgim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyorum.
@Silinen üye Oyun henüz çıkmadı, yanlış bilgilendirme yapmak istemem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı