Sapphire R9 280 ve Asus GTX 980 Crossfire

dümenci

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Sapphire R9 280 ve asus gtx 980 coller master silent pro 520w psu ile crossfire yapılır mı ? R9 280 aldım ve 2 ay sonra elime GTX 980 gelecek. Ben ikisini de kullanmak istiyorum. Sizce olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 980 daha iyi R9'a göre. Ben 980'i kullanarak R9'dan yararlanmak istiyorum. Yani şu an R9 280 geçici olarak kullanıyorum. Yani psu yeterli mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı markanın farklı model gpuları bile birlikte çalışamıyorken sen farklı markaların gpularını birlikte çalıştırmaktan bahsediyorsun. Crossfire AMD ye özgü bir teknolijidir ve farklı gpu lar birbirleriyle çalışamaz mimari farkları var. Yapılabilecek en uç noktayı technopat zaten yaptı. :)
NVIDIA GeForce ve Quadro Kartları Aynı Sistemde Kullanma - Technopat

Aynı markanın farklı model gpuları bile birlikte çalışamıyorken sen farklı markaların gpularını birlikte çalıştırmaktan bahsediyorsun. Crossfire AMD ye özgü bir teknolijidir ve farklı gpu lar birbirleriyle çalışamaz mimari farkları var. Yapılabilecek en uç noktayı technopat zaten yaptı. :)
NVIDIA GeForce ve Quadro Kartları Aynı Sistemde Kullanma - Technopat
Ben çok anlamam o yüzden soruyorum bilgi amaçlı
Teşekkür ederim yorum için :)
O zaman sapphire kartı kardeşime veririm bende gtx 980 ile devam ederim ileride birgün kart yetersiz olursa böyle bir şey düşünürüm :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı