Şu anki sistemim:
Intel Core 2 Quad Q9400.
6 GB RAM.
ASUS GeForce 9500 GT.
Birkaç gün önce R7 250 ekran kartım bozuldu. Onun yerine idarelik bir şey almak istiyorum. 2.el Sapphire R9 280X buldum. Almaya değer mi? Çok bir şey beklemiyorum zaten.
Şu anki sistemim:
Intel Core 2 Quad Q9400.
6 GB RAM.
ASUS GeForce 9500 GT.
Birkaç gün önce R7 250 ekran kartım bozuldu. Onun yerine idarelik bir şey almak istiyorum. 2.el Sapphire R9 280X buldum. Almaya değer mi? Çok bir şey beklemiyorum zaten.
Şu anki sistemim:
Intel Core 2 Quad Q9400.
6 GB RAM.
ASUS GeForce 9500 GT.
İş görür bendede var.R9 280x 3gb 384bit DDR5 öyle idarelik filan değil bir çok oyunu oynatır sorunsuz bir şekilde.Eski bir kart olmasına rağmen sağlam bir karttır.
Bu ne demek şimdi ? Ekran kartı çok elektrik çekiyor mu demek istiyorsunuz ? Benim PC 7/24 açık kalıyor hiç kapanmıyor sürekli oyun oynuyorum 260tl elektrik parası gelmiş evin adamın kafasını karıştırmayın
Yeter hocam.Bende Everest rampage 600w 80+ plus bronze var yetiyor.Senin işlemcin zayıf ama ondan korkuyorum açıkcası ekran kartını iyi besleyemebilir.
Yeter hocam. Bende Everest Rampage 600W 80+ Plus Bronze var yetiyor. Senin işlemcin zayıf ama ondan korkuyorum açıkçası ekran kartını iyi besleyemebilir.
Darboğazdan korkacak bir şey yok o işlemciyle o kart zaten olacak.
R7 240 alsanız daha iyi tabi bi de onu uygun fiyata bulması var.
Bu sebeple yeni bir makine almak daha iyi olacak.