Sapphire R9 280X alınır mı?

LyKiaa0

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Şu anki sistemim:
Intel Core 2 Quad Q9400.
6 GB RAM.
ASUS GeForce 9500 GT.

Birkaç gün önce R7 250 ekran kartım bozuldu. Onun yerine idarelik bir şey almak istiyorum. 2.el Sapphire R9 280X buldum. Almaya değer mi? Çok bir şey beklemiyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki sistemim:
Intel Core 2 Quad Q9400.
6 GB RAM.
ASUS GeForce 9500 GT.

Birkaç gün önce R7 250 ekran kartım bozuldu. Onun yerine idarelik bir şey almak istiyorum. 2.el Sapphire R9 280X buldum. Almaya değer mi? Çok bir şey beklemiyorum zaten.

Güzel bir karttır ama dikkat etmeniz gereken 250W TDP sahip bir kart olduğundan güç kaynağınız bir sıkıntı yaratır mı ona dikkat etmeniz gerek.

Şu anki sistemim:
Intel Core 2 Quad Q9400.
6 GB RAM.
ASUS GeForce 9500 GT.

İş görür bendede var.R9 280x 3gb 384bit DDR5 öyle idarelik filan değil bir çok oyunu oynatır sorunsuz bir şekilde.Eski bir kart olmasına rağmen sağlam bir karttır.

Son elektrik zamlarından sonra alınmaz eski zaten.
Bu ne demek şimdi ? Ekran kartı çok elektrik çekiyor mu demek istiyorsunuz ? :) Benim PC 7/24 açık kalıyor hiç kapanmıyor sürekli oyun oynuyorum 260tl elektrik parası gelmiş evin adamın kafasını karıştırmayın :)

Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ PSU kullanıyorum yeteceğini düşünüyorum.​

Yeter hocam.Bende Everest rampage 600w 80+ plus bronze var yetiyor.Senin işlemcin zayıf ama ondan korkuyorum açıkcası ekran kartını iyi besleyemebilir.

O işlemciye 280X fazla gelecektir.
Bence yeni makine almaya çalışın.

Ben de dar boğazdan korkuyorum yeni bir maine için yeteri kadar bütçem yok maalesef
1050 Ti bulduysanız aynı fiyata onu da düşünebilirsiniz.

1050 Ti ile hemen hemen aynı performansı verdiklerini gördüm ayrıca R9 280X 2. el uygun bir fiyata buldum onun için soruyorum.
Yeter hocam. Bende Everest Rampage 600W 80+ Plus Bronze var yetiyor. Senin işlemcin zayıf ama ondan korkuyorum açıkçası ekran kartını iyi besleyemebilir.

Bende işlemci tarafında korkuyorum bu işlemciye biraz overclock ile 3.20GHz'ye kadar çıkarttım ama stabil çalışmıyor ya da ben öyle gözlemledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00