Sapphire R9 280x TRİ-X O.C ısınma sorunu

ierdogduu

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Youtube
Merhaba Arkadaşlar , en sonunda R9 280X aldım almasına ama çok ısınıyor oyunda 85 dereceye kadar çıkıyor
Boşta iken 50 derece daha yeni taktım kartı. neden böyle oluyor acaba bir fikri olan var mı ?

Kasanın önünde arkasında veya üstünde fan yuvası varsa fan takabilirsiniz. (hava önden girecek, arkadan ve üstten çıkacak şekilde). Ama 280x için 85 derece çok yüksek değil.
Dostum yüksek değil demen tam doğru değil. Aynı kart bir sürü arkadaşımda var fakat sistem boştayken 30 derece her hangi bir oyunda 50°'yi geçmiyor. Dual-X soğutmalı r9 280 bende var ki Tri-X daha iyi bir soğutmadır bende de aynı şekilde Watch Dogs, Dragon Age Inq oyunlarda 60°'yi kesinlikle geçmiyor. Burda bir problem olduğu belli ki arkadaş kartı yeni almış. Geçiştirmek yanlış olur.

Kartı bir arkadaşınızın kasasında deneme şansınız var mı? Kart biraz fazla zemine yakın duruyor.

Arkadaşa neden direkt olarak kasa öneriyorsunuz!? Belki kartın soğutma sisteminde sıkıntı var!? İlk olarak dediğimi yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…