Sapphire R9 285 Dual-X Alınır mı?

O

oktay60

Ziyaretçi
http://www.vatanbilgisayar.com/sapp...-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Arkadaşlar bildiğiniz gibi kart indirime girmiş.ASUS R9 285 STRIX alacaktım ama aralarında 130TL gibi bir fiyat farkı var ve bu hiçte az bir fark değil.ASUS'un STRİX versiyonu ile aralarında ne gibi bir fark var ve bu fark 130 TL'ye değer mi?Sizden yorum bekliyorum.

Bu arada kartı G3258 ile birlikte kullanacagım G3258 yerine i3 veya i5 falan al demeyin yazın değiştireceğim zaten işlemciyi.Bu arada kasa olarak ZALMAN Z3 PLUS veya ZALMAN Z11 NEO almayı düşünüyorum.Bu kasalarda bu kartla bir sıkıntı yaşarmıyım.

Teşekkür ederim

Sapphire CW sorunu yaşatan bir kart diyorlar. Ayrıca yakın bir arkadaşım da 280X modelini aldı, aynı sorunu o da yaşadı. 130 TL için risk almaktansa, ASUS gibi markayı gönül rahatlığı ile satın almanı tavsiye ederim.

Kasa konusunda da, 2'side sana sorun yaşatmaz. Ama ben olsaydım, kesinlikle Zalman Z11 Neo tercih ederdim.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bende ZALMAN Z11 NEO almayı düşünüyorum. Ama Ekran Kartı kafamı çok karıştırıyor.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bende ZALMAN Z11 NEO almayı düşünüyorum. Ama Ekran Kartı kafamı çok karıştırıyor.
Dediğim gibi 130 TL için riske girmeyin derim. Dilerseniz siz ekran kartı için max. bütçenizi belirtin, ben ve diğer arkadaşlar daha iyi bir seçim yapmanızda yardımcı olabiliriz.

Max 750TL ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur arkadaşlar.

Bu arada bu CW sorununu biraz açabilir misiniz performansa bir etkisi oluyor mu?Sadece bobinden gelen cızırtı sesiyse çok problem değil oda. 130 TL benim için önemli bir para çünkü.Ne kadar ucuza gelirse o kadar iyi olur.

Msi r9 280 sapphire r9 280 ve asus r9 280 asusta isinma oluyor diyenlern var ama kullanmadigim icin birsey diyemem bana kalirsa msi yada asus dusunurum

Nvidia olarakta gtx760 serisine bakmanizi oneririm (asus msi)

Hocam GTX960'ın fiyatının fazla abartı olduğunu düşünüyorum.Zaten o kadar fazlada para vermek istemiyorum.
Uzun zamandır R9 285'te karar kılmıştım zaten ama bir türlü parayı denkleştiremedim.Geçen hafta ASUS R9 285 indirimdeydi ve alamadım.Dolar şu sıralar hayli yüksek ve ASUS modeline fiyatı nedeniyle uzak kalıyorum.Dediğim gibi 750TL bütcem var ama hepsini kullanmak istemiyorum şuanda.Kasa falan alacagım ay içerisinde.

Sapphire R9 285 Modelini önermiyorsanız R9 280 modeline veya daha düşük kartlara inmeyi planlıyorum.
Zaten öyle çok fazla oyun oynayan biride değilimdir.Online olarak sadece Point Blank oynuyorum.Onun dışında GTA V ve COD AW falan oynamayı düşünüyorum.Ultrada olup olmaması çok sorun değil.Monitörüm 1440x900 çözünürlükte zaten.Orta ayarlar falan yeterlidir benim için.

Bu arada bu CW sorununu biraz açıklayabilirmisiniz bana.Eğer Sapphire alırsam ve CW sorunu çıkarsa garanti kapsamına giriyor mu?Kartı değiştirebiliyormuyuz yani?

Bu CW sorunu ne gibi sorunlar doğurur?
Performans kaybı yaşarmıyım?

Bunlarıda cevaplarsanız çok sevinirim.

CW sorunu borulardan gelen bir tınnnnn sesidir. Biraz rahatsız edebilir. Hayır performans kaybı yaşamazsın. R9 285 almanı tavsiye ederim. Hem yeni mimari hem de indirime girmiş. Kaçırma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…