Sapphire R9 290X ve Asus R9 290 Farkı

Zurkes

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
R9 290X i R9 290'ın bir üst seviyesi olarak düşünebilirsin. Aralarında ortalama 10-8 civarı fps farkı var bence o kadar fps için o parayı vermeye değmez. Çoğu Technopat kullanıcısı gibi sana Sapphire markasını önermiyeceğim yanında Asus gibi kaliteli bir marka varken. Bence aralarından birini alacaksan r9 290 almalısın dostum.

Benchmark tesleri ile R290 ve R290X arasında farklara bakabilirsin göründüğü gibi çok az fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyat farkının çok olması performans dan kaynaklı.R9 290 ile R9 290X arasında fiyat farkı var ama Sapphire r9 290X ile Asus r9 290X arasında kullanılan malzeme dışında herhangi bir fark yok.Ama bana kalırsa r9 290X almak yerine R9 380X i tercih ederim.Asus malzemeleri kaliteli kullanıyor ama sapphire kalitesiz kullanıyor diye bişe yok.Ben ekran kartı alacak olsam gözüm kapalı Sapphire alırdım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı