Sapphire R9 380 Nitro vs MSI R9 380

Sinerjide de Vatanda da stokta yok maalesef o yüzden Sapphire kaldım.

Dostum bence acelen yoksa bekle biraz stoklara geldiği zaman alırsan ha dersen ki bekleyemem o zaman alabilirsin.

@BigSmoke arkadaşa da katılıyorum bütçeni zorlayabilirsen GTX 970 al

Dostum bence acelen yoksa bekle biraz stoklara geldiği zaman alırsan ha dersen ki bekleyemem o zaman alabilirsin.

@BigSmoke arkadaşa da katılıyorum bütçeni zorlayabilirsen GTX 970 al
GTX 970de +1000 TL olduğu için beni aşar. Ya ciddi anlamda çok kararsız kaldım. Forumdaki bir çok konuda insanların yarısı Sapphire den uzak durun diyor yarısı da alabilirsiniz diyor. MSI R9 380 2gb modelini almaya karar verdim. Sinerjiye 4 gb modeli ay sonu gelecekmiş.

Eski mimari olduğu için almak istemiyorum. R9 380 ile GTX 960 arasında 4-5 fps var. Sırf 4-5 fpsden dolayı R9 380nin 2 gb modelini 4 gblik GTX 960a tercih etmelimiyim? (2 kartta MSI)

3-4 yıl sonra 4-5 fpsnin fark yaratacağını düşünüyorum ama 3-4 yıl sonra 2 GB kesinlikle ve kesinlikle yetmez. Hatta şuan bile yetmiyor. Dolar da hazır düşmüşken toplamak istiyorum bir an önce o yüzden büyük ihtimal ay sonuna kadar bekleyemem. Gtx 960 alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…