Sapphire R9 380 Nitro vs MSI R9 380

O zaman R9 280X alacaksın. MSI öneririm.
Sinerjide MSI modeli yok. Bir de 280X eski mimari olduğu için pek yanaşmamıştım almaya. DX 12de diğer kartların daha performanslı olabileceğini düşünüyorum şahsen.
@Recep Baltaş abi senin fikrini de merak ediyorum lütfen bana yardım et.

Son düzenleme:
Sinerjide MSI modeli yok. Bir de 280X eski mimari olduğu için pek yanaşmamıştım almaya. DX 12de diğer kartların daha performanslı olabileceğini düşünüyorum şahsen.
@Recep Baltaş abi senin fikrini de merak ediyorum lütfen bana yardım et.
İşlemcin G3258 değil ise aşırı bir şey olmayacak. Saf performans söz konusu.

İşlemcin G3258 değil ise aşırı bir şey olmayacak. Saf performans söz konusu.
İşlemcim i3 4170. R9 280X sadece Powercolor ve Sapphire modelleri kalmış. Sapphireden uzak durayım diyorum ama ekran kartı fiyatları kendine çekiyor resmen. R9 380de aynısı oldu.

İşlemcim i3 4170. R9 280X sadece Powercolor ve Sapphire modelleri kalmış. Sapphireden uzak durayım diyorum ama ekran kartı fiyatları kendine çekiyor resmen. R9 380de aynısı oldu.
Başka yerden MSI alma imkanınız yok mu? Diğer markaların modelini de belirtirsen en azından bir kıyaslama yapabiliriz.

Başka yerden MSI alma imkanınız yok mu? Diğer markaların modelini de belirtirsen en azından bir kıyaslama yapabiliriz.
PowerColor R9 280X OC 3GB 384Bit GDDR5 16X - Sinerji Bilgisayar - 887,01 TL
MSI GTX960 GAMING 4GB 128Bit DDR5 - Sinerji Bilgisayar - 877,19 TL
MSI R9 380 GAMING 2GB 256Bit DDR5 DP HDMI 2xDVI - Sinerji Bilgisayar - 837,91 TL
Sapphire R9 380 NİTRO DUAL-X OC 4GB 256Bit GDDR5 - Sinerji Bilgisayar - 864,09 TL
Sapphire pek tavsiye edilmiyor. Powercolora da ben pek yanaşmıyorum. Gtx 960 almayı düşünüyorum ama R9 380e göre performansı düşük. R9 380 de 2 GB belleği olduğu için yetersiz. Kısacası kısır döngü içinde kaldım. Başka bir yerden alabilirim ama herşey hazır gelmesini istediğim için sinerjiden almak istiyorum.

PowerColor R9 280X OC 3GB 384Bit GDDR5 16X - Sinerji Bilgisayar - 887,01 TL
MSI GTX960 GAMING 4GB 128Bit DDR5 - Sinerji Bilgisayar - 877,19 TL
MSI R9 380 GAMING 2GB 256Bit DDR5 DP HDMI 2xDVI - Sinerji Bilgisayar - 837,91 TL
Sapphire R9 380 NİTRO DUAL-X OC 4GB 256Bit GDDR5 - Sinerji Bilgisayar - 864,09 TL
Sapphire pek tavsiye edilmiyor. Powercolora da ben pek yanaşmıyorum. Gtx 960 almayı düşünüyorum ama R9 380e göre performansı düşük. R9 380 de 2 GB belleği olduğu için yetersiz. Kısacası kısır döngü içinde kaldım. Başka bir yerden alabilirim ama herşey hazır gelmesini istediğim için sinerjiden almak istiyorum.
MSI R9 280X alın kesinlikle. Ekran kartını sadece yerine oturtup, vidasını sıkıp ve de güç pinlerini takıyorsunuz. Yani öyle soğutucu montajı, kablolama vesaire derdi yok sonuçta.

Normalde MSI almaya karar vermiştim ancak çoğu oyunda 2 GB'nin yeterli olmayacağını düşündüm ve o fiyat aralığında sadece Sapphire Nitro'yu bulabildim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu kartlardan birini kullanan varsa fikirlerini almak istiyorum.
Sapphire R9 380 dostum. İnternette araştırma yaparsan incelemeler ve videolar mevcut.

Sapphire hakkında yapılan bir çok yorum ve R9 280x kartının daha performanslı olmasından dolayı R9 280x almaya karar verdim. Ben sadece oyun oynayacağım ve bu sistemi minimum 5 yıl kullanmak istiyorum. Bu yüzde 4-5 fpsde olsa fazla fps'ye razıyım.

Sapphire hakkında yapılan bir çok yorum ve R9 280x kartının daha performanslı olmasından dolayı R9 280x almaya karar verdim. Ben sadece oyun oynayacağım ve bu sistemi minimum 5 yıl kullanmak istiyorum. Bu yüzde 4-5 fpsde olsa fazla fps'ye razıyım.
Dostum sen bilirsin sana burada sapphire markasını kotuleyen arkadaşlar donanımhaberde sabahtan akşama kadar bunu yapıyor. Birinin adı neuphrontr diye bughet mi ne bakabilirsin dediğim sitede. Sapphire vapor x veya tri x alırsan seni uzmez. 280x alacaksan asus alma yeter neden diye sorarsan internetten video ve şikayetlere bakabilirsin artiact sorunu ile alakalı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı