Sinerjide MSI modeli yok. Bir de 280X eski mimari olduğu için pek yanaşmamıştım almaya. DX 12de diğer kartların daha performanslı olabileceğini düşünüyorum şahsen. @Recep Baltaş abi senin fikrini de merak ediyorum lütfen bana yardım et.
Sinerjide MSI modeli yok. Bir de 280X eski mimari olduğu için pek yanaşmamıştım almaya. DX 12de diğer kartların daha performanslı olabileceğini düşünüyorum şahsen. @Recep Baltaş abi senin fikrini de merak ediyorum lütfen bana yardım et.
İşlemcim i3 4170. R9 280X sadece Powercolor ve Sapphire modelleri kalmış. Sapphireden uzak durayım diyorum ama ekran kartı fiyatları kendine çekiyor resmen. R9 380de aynısı oldu.
İşlemcim i3 4170. R9 280X sadece Powercolor ve Sapphire modelleri kalmış. Sapphireden uzak durayım diyorum ama ekran kartı fiyatları kendine çekiyor resmen. R9 380de aynısı oldu.
MSI R9 280X alın kesinlikle. Ekran kartını sadece yerine oturtup, vidasını sıkıp ve de güç pinlerini takıyorsunuz. Yani öyle soğutucu montajı, kablolama vesaire derdi yok sonuçta.
Normalde MSI almaya karar vermiştim ancak çoğu oyunda 2 GB'nin yeterli olmayacağını düşündüm ve o fiyat aralığında sadece Sapphire Nitro'yu bulabildim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu kartlardan birini kullanan varsa fikirlerini almak istiyorum.
Sapphire hakkında yapılan bir çok yorum ve R9 280x kartının daha performanslı olmasından dolayı R9 280x almaya karar verdim. Ben sadece oyun oynayacağım ve bu sistemi minimum 5 yıl kullanmak istiyorum. Bu yüzde 4-5 fpsde olsa fazla fps'ye razıyım.
Sapphire hakkında yapılan bir çok yorum ve R9 280x kartının daha performanslı olmasından dolayı R9 280x almaya karar verdim. Ben sadece oyun oynayacağım ve bu sistemi minimum 5 yıl kullanmak istiyorum. Bu yüzde 4-5 fpsde olsa fazla fps'ye razıyım.
Dostum sen bilirsin sana burada sapphire markasını kotuleyen arkadaşlar donanımhaberde sabahtan akşama kadar bunu yapıyor. Birinin adı neuphrontr diye bughet mi ne bakabilirsin dediğim sitede. Sapphire vapor x veya tri x alırsan seni uzmez. 280x alacaksan asus alma yeter neden diye sorarsan internetten video ve şikayetlere bakabilirsin artiact sorunu ile alakalı.