Sapphire R9 390x Fan Kontrolü

• Konuyu başlatan İnanç Can
  • Başlangıç Tarihi
İ

İnanç Can

Ziyaretçi
Sapphire R9 390x Nitro serisinde kart yük altında değilken fanlar çalışıyor mu ? Örnek vermem gerekirse MSİ kartlarda Twin Frozr 5 var galiba ve fanlar sadece gerektiği kadar çalışıyor. Asus'da ise Strix diye geçiyor galiba aynı şekilde de Asus Strix kartlarda da gerektiği kadar çalışıyor fanlar ve sessiz bir ortam oluşuyor. Acaba bu özellik Saphire Nitro R9 390x'de var mı ?

Evet.

Ancak biraz daha araştırmam lazım. R9 390 da bu özellik var 390x için araştırayım müsade edin.
Müsade edin ne demek ? Tabiki buyrun sonuçda bana yardımcı olmak için vaktinizi ayırıyorsunuz. Bana vaktinizi ayırdığınız için Teşekkür ederim.

Kaynak:

SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380X 4G D5-SAPPHIRE Technology

"The SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380X features the latest version of our award winning Dual-X cooler now with dual ball bearings in both of the fans for higher reliability and enhanced Intelligent Fan Control (IFC-II) which turns off the fans for silent operation under light load."

Sistem boştayken fanlar kapanıyor. Nitro serisinin tamamında var diye biliyorum ama yanlış bilgi vermemek ve emin olmak adına araştırdım.

Ben kapanmıyor diye biliyorum hem zaten kapanmasına gerek yok 3 fan olduğu için ses yapmaz ama almadı isen Gigabyte al.

Teşekkür ederim. Sapphire R9 390x inceleme videosu biliyor musun ? Ben baktım ama bulamadım hep diğer markaları kullanmışlar.

Aslına bakarsan R9 390 videolarını incelemen sana fikir verecektir. Performansları çok yakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son videoda 390 ve 390x arasındaki ve de diğer kartlarla arasındaki farkı görebilirsin.

Digital Foundry'nin ne tür bir kanal olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…