Sapphire R9 390x Fan Kontrolü

• Konuyu başlatan İnanç Can
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.491
İ

İnanç Can

Ziyaretçi
Sapphire R9 390x Nitro serisinde kart yük altında değilken fanlar çalışıyor mu ? Örnek vermem gerekirse MSİ kartlarda Twin Frozr 5 var galiba ve fanlar sadece gerektiği kadar çalışıyor. Asus'da ise Strix diye geçiyor galiba aynı şekilde de Asus Strix kartlarda da gerektiği kadar çalışıyor fanlar ve sessiz bir ortam oluşuyor. Acaba bu özellik Saphire Nitro R9 390x'de var mı ?

Kaynak:

SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380X 4G D5-SAPPHIRE Technology

"The SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380X features the latest version of our award winning Dual-X cooler now with dual ball bearings in both of the fans for higher reliability and enhanced Intelligent Fan Control (IFC-II) which turns off the fans for silent operation under light load."

Sistem boştayken fanlar kapanıyor. Nitro serisinin tamamında var diye biliyorum ama yanlış bilgi vermemek ve emin olmak adına araştırdım.

Kaynak:

SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380X 4G D5-SAPPHIRE Technology

"The SAPPHIRE NITRO Radeon™ R9 380X features the latest version of our award winning Dual-X cooler now with dual ball bearings in both of the fans for higher reliability and enhanced Intelligent Fan Control (IFC-II) which turns off the fans for silent operation under light load."

Sistem boştayken fanlar kapanıyor. Nitro serisinin tamamında var diye biliyorum ama yanlış bilgi vermemek ve emin olmak adına araştırdım.
Teşekkür ederim. Sapphire R9 390x inceleme videosu biliyor musun ? Ben baktım ama bulamadım hep diğer markaları kullanmışlar.

Aslına bakarsan R9 390 videolarını incelemen sana fikir verecektir. Performansları çok yakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son videoda 390 ve 390x arasındaki ve de diğer kartlarla arasındaki farkı görebilirsin.

Aslına bakarsan R9 390 videolarını incelemen sana fikir verecektir. Performansları çok yakın.

Son videoda 390 ve 390x arasındaki ve de diğer kartlarla arasındaki farkı görebilirsin.

Digital Foundry'nin ne tür bir kanal olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. :facepalm:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı