Sapphire Radeon R9 Fury Tri-X alınır mı?

Arkadaşlar, Letgo'da gezerken bu modeli buldum. Adam ile daha belli olmamak ile birlikte GTX960 2 GB artı 400 TL şeklinde anlaşabiliriz.(Adam 1300 TL istiyor) Bende RX580 dengi bir kart aradığım için almayı düşünüyorum. Fakat kart eski ve TDP değeri yüksek. Ama RX580 ile RX590 arasında bir kart anladığım kadarıyla. Sizce kart alınır mı ve bu takas makul mu?

GTX 960'ı 700TL civarına satabilir. Arkadaş elinde halihazırda takasta kullanabileceği 400TL bulunduğunu belirtmiş. Etti 1100. GTX 1650S 1300-1400TL civarına bulunabildiğine göre bir miktar daha ekleyip alabilir. Temel seviyede matematik bilmek önemli.
Ölü bir kart derken?
Benim haberim var ama senin konudan haberin olmadığını görebiliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (4).png
    13,3 KB · Görüntüleme: 78
Duyurulma tarihi 2015 Haziran, satışa kasım aylarında çıktı Türkiye'ye 2016'da geldi. Ben Mayıs 2016'da aldım kartı. 1300'e GTX1650S veren varsa alalım hemen şimdi.

Türkiye'ye 2016'da geldi
Türkiye'ye geliş tarihi ne alaka? Türkiye için yeniden mi üretildi? 2015'te çıkan kartı 2016'da getirdiler o kadar. PS5 2020 yılında çıksa, Türkiye'ye 2021 yılında gelse PS6 mı almış olacaksın? 2015 yılında çıkmış neredeyse 6 senelik kart. Fazla güç tüketiyor, eski mimari, çok ısınıyor. Ölünün dibi bir kart.

Hocam 180W bana az geldi, gördüğüm kadarıyla 1080P testlerde 200W üstüne rahatlıkla çıkan bir kart. Bu arada imzanda VS550 80+ Gold ve Rampage Macromy Plus demişsin ancak VS550 Gold değil, Macromy'nin de Plus versiyonu yok, o isimle bir tek kendisi yani KB-R33 var, kendim de sahibim. Yanlışsam üstüne alınma ama birazcık bilgilerin yontulduğu hissine kapıldım, tavsiyem test verileriyle bu bilgilerin belgelenmesi.

Türkiye'ye geliş tarihi kartın ne kadar yorulduğu için önemli. Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.
Buyrun. Benchmarkta aktif olarak R9 Fury'i kullandım. Oyunlarda 145A'yı aşmıyor kart.

Türkiye'ye geliş tarihi kartın ne kadar yorulduğu için önemli. Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.
Nasıl ne kadar yorulduğu için önemli? Satın almadan önce servis çalışanları takıp oyun mu oynuyor? Yorulduğu için önemliymiş. Bir de bana yorum yapmak için yapıyorsun diyor

Nasıl ne kadar yorulduğu için önemli? Satın almadan önce servis çalışanları takıp oyun mu oynuyor? Yorulduğu için önemliymiş. Bir de bana yorum yapmak için yapıyorsun diyor
Siz gidip beş para etmez kartlara 1500 1600 gömebilirsiniz yine aynı şekilde zamanında GTX 690 içinde aynı yorumlar yapıldı yok arıza çıkarır, yok çok güç çekiyor kaç sene oldu daha arıza çıkaracak 650 liraya almıştım 1400TL'ye GTX 1060 önermişlerdi. Hadi siz gidin 1350'ye GTX 1650S alın belki sürücülerle az biraz yetişirsiniz R9 Fury'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…