Sapphire Radeon RX 7900 XT kart ileride sorun çıkartır mı?

brqy

Kilopat
Selam arkadaşlar, ben sanırım referans 7900XT aldım çünkü aldığım sitede sadece Sapphire Radeon RX 7900 XT yazıyor. Sizce bu referans sürümleri çok sıkıntılı mı? Çünkü forumları araştırdım bazıları sıkıntı yok demiş bazıları da çok sorun var demiş. Sizce iade edeyim mi? Çünkü ben yarın askere gidiyorum ve 30 gün sonra ekran kartını test edeceğim. Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 7900XTX referans tasarımlı ürününün belli bir kısmında problem var ama o da çok az.

7900XT ile sorun yaşamazsın.
Youtube da şöyle bir test videosuna denk geldim o yüzden bi tutuştum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bi de bu resim var tabii

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-05_230138373.png
    resim_2023-05-05_230138373.png
    103,3 KB · Görüntüleme: 54
Büyük ihtimal 7900XT Pulse olan modelin power limiti daha yüksek o yüzden daha fazla FPS veriyor. Ama %0.1'ler için bir şey diyemeyeceğim maalesef, "margin of error".

Büyük ihtimal 7900XT Pulse olan modelin power limiti daha yüksek o yüzden daha fazla FPS veriyor. Ama %0.1'ler için bir şey diyemeyeceğim maalesef, "margin of error".
Çok fazla bir fark yaratır mı bu? çünkü o %0.1 terimlerini bilmiyorum :D Kısacası sorum şu; iade edip MSI RTX 4070 Gaming X Trio 12GB almaya değer mi?

XFX 7900 XT kullanmaktayım. 3 4 ay oldu alalı. Sürekli WattMan donma gibi sorunlar ile karşılaşıyorum. Düzeltemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı