Elektronik Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse 29.970 TL!

Tek tek toplarsan daha iyi olur. Bu fiyata 7800X3D bulunan bir sistem de toplanabilir. Dediğim gibi konu açman daha doğru olur.

Sanırım bu ay 5060/Ti modelleri tanıtılacak. Nisan ayında çıkacak deniliyor. Muhtemelen AMD için de tarihler benzerdir. 5060 serisi çıktıktan bir süre sonra RX 9060 serisi çıkar.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam bu arada ürünün stoğu bitti herhalde 65.000TL yapmışlar fiyatını.

Hocam rahatsız ediyorum siparişin ulaştı mı? Bende sipariş verdim Sapphire 9070XT Pure modelini hala hazırlanıyor olarak bekliyor.

Hocam rahatsız ediyorum siparişin ulaştı mı? Bende sipariş verdim Sapphire 9070XT Pure modelini hala hazırlanıyor olarak bekliyor.
Hocam benim elime ulaştı ama maalesef coilwhine mevcut rahatsız edici şekilde ondan iade talebinde bulundum umarım İncehesap uğraştırmaz beni.

Herkes akıllılık yapıp almazlarsa mecbur düşürecekler.

Yahu kimse almazmı sazan gibi zıplıyor satıcıda keklik gibi avlıyor dediğin olsa tamam kimse almazsa o zaman fiyatı düşer hele Türkiye'de bu olay hayata olmaz.

Farklı yerde yok mu sadece sinerjide mi var

Son düzenleme:
Yahu kimse almazmı sazan gibi zıplıyor satıcıda keklik gibi avlıyor dediğin olsa tamam kimse almazsa o zaman fiyatı düşer hele Türkiye'de bu olay hayata olmaz.

Farklı yerde yok mu sadece Sinerji'de mi var.

Vatan sazan avına çıkmış 36.425₺ Nitro bile değil,

Kart efsane güzel ama fiyat ise şişirilmiş bindirim fiyat.

34 bin TL Konya'da ki mağazasında varmış gidip alsam mı yoksa Prime modelini mi beklesem ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…