Elektronik Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse 29.970 TL!

Haklısınız hocam lakin ülkemizde çıkan hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor elimdeki ekran kartı arızalandı ve bu kartı tercih ettim fiyatların oturması en az 6 ay sürer.

İtopya'dan aldım ben ön sipariş vs yazmıyor du.

İtopya'nin sitesinde ön sipariş yazmıyor da müşteri hizmetlerine sorduğumda cevap vermiyorlar. Vatan Bilgisayar biraz erken stok koysa gidip mağazadan alacaktım bunlara kaldık. Vatandaki fiyat da 34bin, pure modeli için.

İtopya'nin sitesinde ön sipariş yazmıyor da müşteri hizmetlerine sorduğumda cevap vermiyorlar. Vatan Bilgisayar biraz erken stok koysa gidip mağazadan alacaktım bunlara kaldık. Vatandaki fiyat da 34bin, Pure modeli için.

Müşteri hizmetleri bana kartın sağlayıcı tarafından kendilerine gönderilmesini bekliyoruz gibi bir şey söyledi, mail ile ön sipariş olup olmadığını sormak için de mail yolladılar kısa sürede size döneceğiz dediler bakalım bekliyoruz dediğiniz gibi bunların eline kaldık.

Müşteri hizmetleri bana kartın sağlayıcı tarafından kendilerine gönderilmesini bekliyoruz gibi bir şey söyledi, mail ile ön sipariş olup olmadığını sormak için de mail yolladılar kısa sürede size döneceğiz dediler bakalım bekliyoruz dediğiniz gibi bunların eline kaldık.
Bana yoğunluk var dediler mailde de , telefonla arayınca 2 gündür sistemimiz çalışmıyor gibi bir uyduruk bahane söylüyorlar ondan şüphelendim.

Ya beyler kafayı mı yediniz prime, pulse gibi modeller MSRP den satılan kartlar maksimum olması gereken rakam 30K gidip de 34-35K falan yazıp günah o paralara normalde Red devil, Nitro+, Taichi gibi modelleri satmaları gerekiyor keriz yerine konup koşa koşa stok bitiyor diye kazıklanmayın.

Eşek gibi fiyatları düşürecekler.
Umarım ama şu 9070 leri 28 30 bin bandında satıp XT'leri daha yüksek fiyattan satacaklar gibi duruyor.

Umarım ama şu 9070 leri 28 30 bin bandında satıp XT'leri daha yüksek fiyattan satacaklar gibi duruyor.
Şuan genel bir stok sıkıntısı var, sebebi de yüksek fiyatlar yüzünden Nvidia alamayanların AMD ye yönelmesi. Nvidia beklenen fiyatlara gelse şuan AMD kartlar stoklarda dolup taşıyordu.

Piyasa biraz doygunluğa ulaşınca fiyatları seve seve geri çekecekler, daha doğrusu olması gereken seviyeye diyeyim.

Acele etmeye gerek yok yıllarca benzer senaryoları bir çok defa yaşadık ne zaman bir stok sıkıntısı olsa, kartlar fahiş fiyatlara çıksa sonunda hep tepetakla olup beklenenin bile altına düştü.

Bir anda tüm youtube kanalları amd 9070 hype'lamaya başladı. Argümanlar haklı bile olsa aynı anda tüm kanallardan bu videoların eş zamanlı gelmesi garibime gitmişti. Anladığım kadarıyla distürbitör firmalar standart karlarının üstüne çıkarak fena bir söğüşleme yapacak.

30.000TL olması gereken 9070xt'ye 36.000-40.000 verip distürbitör zengin etmeyelim derim.

Bir anda tüm YouTube kanalları AMD 9070 hype'lamaya başladı. Argümanlar haklı bile olsa aynı anda tüm kanallardan bu videoların eş zamanlı gelmesi garibime gitmişti.

Yayın yasağı vardı o yüzden hepsi bir anda geldi. Yoksa cihazlar ellerine en az bir hafta önce gelmiş, videolarını çekmiş ve yasağın kalkmasını bekliyorlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı