Sapphire RX 470 4 GB vs MSI GTX 960 2 GB

tufanatasoy

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba :) Ben iki ekran kartı arasında kaldım, acaba MSI GTX 960 mı alsam (2 GB 128 Bit) yoksa Sapphire RX 470 (4 GB 256 Bit) ekran kartını mı alsam? Kararsız kaldım, siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
  • GTA V
  • Far Cry 4
  • CoD 4
Bunlar gibi oyunlar oynamak için toplayacağım, bir de hangisi daha yüksek FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence rx 470 daha iyi hem gtx 960 a Gore nispeten daha yeni hem 256 bit hem de yüksek doku paketleri için 4 gb belleği var rx470 inceleme videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama shappire marka ile ilgili kotu yorumlar biraz daha fazla diğer markalara göre alabiliyorsan msi rx470 al ama unutma karar senin :)

Bence rx 470 daha iyi hem gtx 960 a Gore nispeten daha yeni hem 256 bit hem de yüksek doku paketleri için 4 gb belleği var rx470 inceleme videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama shappire marka ile ilgili kotu yorumlar biraz daha fazla diğer markalara göre alabiliyorsan msi rx470 al ama unutma karar senin :)

Diğer markalara göre alabilsem zaten msi alıcaktım :)
ama oda biraz pahalıya gibi yani bütçeyi geçiyor :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı