Sapphire RX 470 FPS düşüşü

ozgurpascal123

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, işletim sistemim W7 64 bit. İşlemcim AMD FX(tm)-4100 quad-core processor 4 CPU 3.6Ghz.
8 GB RAM var, bu işlemciye YENİ Sapphire RX 470 4 GB ekran kartı aldım . Eski ekran kartım Radeon 4 serisi çöp.
Ama eski ekran kartımdan çok daha kötü performans alıyorum. Şu an inanılmaz performans düşüşü var bilgisayarda. Ekran kartı ve işlemci driverları tam yüklü, monitörüm asus mg248q 144 Hz. yağ gibi olması lazım cs go ya giriyorum 80 FPS'ye kadar düşüyor PC. Yardımcı olursanız çok sevinirim, uğraşıyorum günlerdir yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak hata kaynağını bulabilmek için şahit olmak ve deneme yapmak şart ama önerilerim ve tahminlerim:
İşletim sisteminizi yenilemeniz in vakti gelmiş sanki öncelikle onu yükseltmeyi deneyin tercihen Windows 10 öneririm.
İşlemciniz Ekran kartınıza oranla güçsüz kalmış. Dar boğaz durumu oluşuyor olabilir.İşlemcinizin yenilenmesi gerekiyordur belki.
Ekran kartınızın tüm güncellemelerini temiz bir şekilde kaldırın bunun için programlar var pek bilmiyorum isimlerini ama herhangi biri olabilir.Daha sonra temiz bir kurulum yapın.
Amd Kartlarda bu son güncellemelerle FPS sınırı getirildi. Radeon ayarlarından fabrika ayarlarına geri döndür deyin ve tekrar deneyin.
Bunların hepsini deneyin.Olmadı İşlemcinizi yenileme şansınız varsa yenileyin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı