Sapphire Rx 470 Nitro+ Alınır mı?

Isı değerlerinin arasında o kadar fark olması imkansız gibi bişey bence o testlerde bi sorun var. Ama ben olsam backplate'e bakmam. Ayrıca Asus ve Msi'ın kullandıkları malzemeler artık o kadar kaliteli ki backplate'e gerek bile kalmıyo. Ben düşünmeden Msi alırım

Düşünseydin Sapphire alırdın falan diyim mi?

Zaten backplatein amacı çoğunlukla görselliktir. Kaliteyle bir alakası yok.

Buyur dostum, her açıdan çekmeye çalıştım. Normalde kasanın fanlarını açınca çok daha güzel gözüküyor, fakat resim çekerken kasanın fan ledleri yandığında çok kötü görüntü olduğundan kapatıp çektim resimleri. ( Note7'miz vardıda biz mi çekmedik )

Ayrıca, şu MSI çılgınlıgınızdan vazgeçin yahu. Bakın bende MSI anakart kullanıyorum, neden ? Çünkü bu konuda rakiplerine oranla başarılı.

Sapphire'de AMD ekran kartlarında, anakartların MSI'ı durumunda.

Dosya Ekleri

• sapphire1.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 337
  • sapphire2.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 329
  • sapphire3.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 309
  • sapphire4.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 330
  • sapphire5.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 301
AMD ekran kartı alacaksan önce Sapphire ve XFX, sonra MSI, Asus, Evga vb. bakacaksın. Ayrıca 70-80°C sıcaklık pek inandırıcı gelmedi, yük altındayken 51°C civarı olması lazım.

OC yazıyor, overclock yapıldığı için daha fazla ısınıyordur belki, ya da modelin ismi öyle.

Dostlar ben noktayı koyayım sıcaklık konusunda.
Sapphire Rx470 4GB için;
1.400Mhz GPU
1.860Mhz Bellekler 'e overclock edilmiş durumda, en yüksek 77 derece olmuş AMD Kontrol Merkezi'ne göre.

Ki bu 1 saat sürekli benchmark, oyun oynandığında ulaştığı zirve sıcaklık, genel olarak bundan serin çalışmış olması kuvvetle muhtemel yani.

Kart bu kadar overclock edilmesine rağmen maximum 77 görmüş, çok mu ?

Dosya Ekleri

• ısı.png
    165,9 KB · Görüntüleme: 327
Ben OC edilmemiş halinden bahsediyordum.

Dostum bu internetten bulunma resim değil, kartı kullanıyorum, overlock'unu kendim yaptım, resmi kendim çektim ( tektaşımı kendim taktım diyeyimde üçlü tamamlansın )

Resimdede görüldüğü üzere '' Üst Düzey '' seçili skorlarda. Kartın kullanılırken çıktığı maximum değerler var yanii resimde.

Bana kalırsa overclock ve yaz şartlarına rağmen ( ki şuan odam 34 derece ) 77 derece çok iyi bir değer.

Saolun hocam. Sapphire alacağım. Bakalım benim kasada nasıl duracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…