NoMatterWha Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2016 #41 ozgurcan112 dedi: Evet, yanıyorum burada Fanları fulleyeyim mi, indireğim mi ısıyı 65'e napçan, forumdan mı atçan ? ) Adam işi biliyor Genişletmek için tıkla... Ohoo fanları fullemek ayrı bişey . Msi Gaming App'den basarım Cooler Bosster'a kart buz gibi olur ama tabiki kulaklar pert olur
ozgurcan112 dedi: Evet, yanıyorum burada Fanları fulleyeyim mi, indireğim mi ısıyı 65'e napçan, forumdan mı atçan ? ) Adam işi biliyor Genişletmek için tıkla... Ohoo fanları fullemek ayrı bişey . Msi Gaming App'den basarım Cooler Bosster'a kart buz gibi olur ama tabiki kulaklar pert olur
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 22 Ağustos 2016 #42 ozgurcan112 dedi: Adam işi biliyor Genişletmek için tıkla... Backplatein ortasındaki boşluğa da bir Msi logosu yapıştırıp boşluğu kapatırız.
ozgurcan112 dedi: Adam işi biliyor Genişletmek için tıkla... Backplatein ortasındaki boşluğa da bir Msi logosu yapıştırıp boşluğu kapatırız.
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 22 Ağustos 2016 #43 Berkay Kalkan dedi: Backplatein ortasındaki boşluğa da bir Msi logosu yapıştırıp boşluğu kapatırız. Genişletmek için tıkla... MSI logosu da ledli olsaydı....
Berkay Kalkan dedi: Backplatein ortasındaki boşluğa da bir Msi logosu yapıştırıp boşluğu kapatırız. Genişletmek için tıkla... MSI logosu da ledli olsaydı....
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 23 Ağustos 2016 #44 NoMatterWha dedi: Ohoo fanları fullemek ayrı bişey . Msi Gaming App'den basarım Cooler Bosster'a kart buz gibi olur ama tabiki kulaklar pert olur Genişletmek için tıkla... Hocam Evga'ya güvenip güç kaynağı aldım. Güç kaynağı traktör gibi çalışıyor. O sesin yanında ekran kartını fullesem bile duyulmaz.
NoMatterWha dedi: Ohoo fanları fullemek ayrı bişey . Msi Gaming App'den basarım Cooler Bosster'a kart buz gibi olur ama tabiki kulaklar pert olur Genişletmek için tıkla... Hocam Evga'ya güvenip güç kaynağı aldım. Güç kaynağı traktör gibi çalışıyor. O sesin yanında ekran kartını fullesem bile duyulmaz.
ozgurcan112 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 23 Ağustos 2016 #45 NoMatterWha dedi: Ohoo fanları fullemek ayrı bişey . Msi Gaming App'den basarım Cooler Bosster'a kart buz gibi olur ama tabiki kulaklar pert olur Genişletmek için tıkla... @Berkay Kalkan bana Razer kulaklık alsın, seve seve fanları fulleyip test ederim kartı Berkay Kalkan dedi: Backplatein ortasındaki boşluğa da bir Msi logosu yapıştırıp boşluğu kapatırız. Genişletmek için tıkla... Kartı ilk elime aldım bi baktım tam GPU'nun üstünde Back Plate yok, dedim noliy, malzemeden çalacak yer mi burası diye, halen de anlam veremiyorum :/
NoMatterWha dedi: Ohoo fanları fullemek ayrı bişey . Msi Gaming App'den basarım Cooler Bosster'a kart buz gibi olur ama tabiki kulaklar pert olur Genişletmek için tıkla... @Berkay Kalkan bana Razer kulaklık alsın, seve seve fanları fulleyip test ederim kartı Berkay Kalkan dedi: Backplatein ortasındaki boşluğa da bir Msi logosu yapıştırıp boşluğu kapatırız. Genişletmek için tıkla... Kartı ilk elime aldım bi baktım tam GPU'nun üstünde Back Plate yok, dedim noliy, malzemeden çalacak yer mi burası diye, halen de anlam veremiyorum :/
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 23 Ağustos 2016 #46 Berkay Kalkan dedi: Hocam Evga'ya güvenip güç kaynağı aldım. Güç kaynağı traktör gibi çalışıyor. O sesin yanında ekran kartını fullesem bile duyulmaz. Genişletmek için tıkla... Kulaklara zarar hocam, hem ne demişler, zorla güzellik olmazmış, illa bir sorun olacak. En azından güç kaynağı kaliteli.
Berkay Kalkan dedi: Hocam Evga'ya güvenip güç kaynağı aldım. Güç kaynağı traktör gibi çalışıyor. O sesin yanında ekran kartını fullesem bile duyulmaz. Genişletmek için tıkla... Kulaklara zarar hocam, hem ne demişler, zorla güzellik olmazmış, illa bir sorun olacak. En azından güç kaynağı kaliteli.
ozgurcan112 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 23 Ağustos 2016 #47 Berkay Kalkan dedi: Hocam Evga'ya güvenip güç kaynağı aldım. Güç kaynağı traktör gibi çalışıyor. O sesin yanında ekran kartını fullesem bile duyulmaz. Genişletmek için tıkla... Sistemde güç kaynağı da varmış? Benim High Power'im erkek cins galiba, daha sesi çıkmadı garibimin. Power'ı alırken cinsiyete dikkat etmek önem teşkil ediyor hocam, biliyorsun kızları
Berkay Kalkan dedi: Hocam Evga'ya güvenip güç kaynağı aldım. Güç kaynağı traktör gibi çalışıyor. O sesin yanında ekran kartını fullesem bile duyulmaz. Genişletmek için tıkla... Sistemde güç kaynağı da varmış? Benim High Power'im erkek cins galiba, daha sesi çıkmadı garibimin. Power'ı alırken cinsiyete dikkat etmek önem teşkil ediyor hocam, biliyorsun kızları
K KralGS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 3.984 23 Ağustos 2016 #48 ozgurcan112 dedi: Sistemde güç kaynağı da varmış? Benim High Power'im erkek cins galiba, daha sesi çıkmadı garibimin. Power'ı alırken cinsiyete dikkat etmek önem teşkil ediyor hocam, biliyorsun kızları Genişletmek için tıkla... Benzetmeler şahane.
ozgurcan112 dedi: Sistemde güç kaynağı da varmış? Benim High Power'im erkek cins galiba, daha sesi çıkmadı garibimin. Power'ı alırken cinsiyete dikkat etmek önem teşkil ediyor hocam, biliyorsun kızları Genişletmek için tıkla... Benzetmeler şahane.
NoMatterWha Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2016 #49 Berkay Kalkan dedi: Hocam Evga'ya güvenip güç kaynağı aldım. Güç kaynağı traktör gibi çalışıyor. O sesin yanında ekran kartını fullesem bile duyulmaz. Genişletmek için tıkla... Her iki kartta sessiz çalışıyor zaten msi 5-6 derece daha soğuk diye biliyorum testlerden. Traktör sesine son gaz devam ediceksiniz yani .
Berkay Kalkan dedi: Hocam Evga'ya güvenip güç kaynağı aldım. Güç kaynağı traktör gibi çalışıyor. O sesin yanında ekran kartını fullesem bile duyulmaz. Genişletmek için tıkla... Her iki kartta sessiz çalışıyor zaten msi 5-6 derece daha soğuk diye biliyorum testlerden. Traktör sesine son gaz devam ediceksiniz yani .
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 23 Ağustos 2016 #50 ozgurcan112 dedi: Sistemde güç kaynağı da varmış? Benim High Power'im erkek cins galiba, daha sesi çıkmadı garibimin. Power'ı alırken cinsiyete dikkat etmek önem teşkil ediyor hocam, biliyorsun kızları Genişletmek için tıkla... Sanırım benim güç kaynağında sorun var. Fanlar son devirde dönüyor. Yurtdışından aldım diye mi acaba? Çözümünü bulmazsam atacağım sonunda.
ozgurcan112 dedi: Sistemde güç kaynağı da varmış? Benim High Power'im erkek cins galiba, daha sesi çıkmadı garibimin. Power'ı alırken cinsiyete dikkat etmek önem teşkil ediyor hocam, biliyorsun kızları Genişletmek için tıkla... Sanırım benim güç kaynağında sorun var. Fanlar son devirde dönüyor. Yurtdışından aldım diye mi acaba? Çözümünü bulmazsam atacağım sonunda.