Can K
Hectopat
Daha fazla
### ViewSonic VX2257-mhd 21.5" 2ms, 75HZ. Full HD, DP HDMI, Hoparlör, FreeSync. (Led monitör) (ViewSonic VX2257-mhd 22" 2ms Full HD DP HDMI Hoparlör FreeSync Led Monitör | sanalmarketim) (574,57 TL)
Yukarıda belirttiğim sistemin uyumluluğunu merak ediyorum arkadaşlar. Bunun için size sormak istediklerim:
1- MSI'ın sitesine girdiğimde seçtiğim anakartın detaylarında HDD, SSD ve ekran kartıyla uyumlu olduğunu göstermiyor. Ekran kartı yeni çıktığı için site kendini güncellememiş olabilir mi ayrıca HDD ve SSD'yi göstermemesi sorun yaratır mı?
2- Sistemin toplam güç tüketimini nasıl öğrenebilirim? MSI'ın ölçüm için sitesi olduğunu biliyorum fakat nereye hangi değerleri girmem gerektiğini bilmiyorum. (Ekran kartı Sapphire olduğu için daha fazla güç tüketiyor performansından dolayı. MSI'ın güç ölçümü sitesinde hem ekran kartı modeli yok hemde W değerini Sapphire için baz almıyor olabilir buyüzden ekran kartını ayrıca hesaplayabilir miyim? (Sapphire'in sitesinde ürün detaylarında ekran kartı için <225W yazıyor.)
3- Kasayı çok beğendim fakat ekran kartı için küçük kalır mı? Ürün detaylarında verdiği boyutlarda ekran kartığının sığacağı yazıyor ama emin olamadım değerlere kendim bakmadım henüz, sosyalde başka bir konuda gördüm.
4- Kasa beraberinde güç kaynağı ile geliyor bu güç kaynağı 600W 80+, 12V maksimum çıkışını ise 500W olarak gördüm sitelerde. Bu sistem için yeterli olacak mıdır kasanın içindeki güç kaynağı ve bunu nasıl hesaplıyorsunuz?
5- Seçtiğim bu kasa içindeki güç kaynağının pinleri anakarta, işlemciye, stok fana, kasa arka ve ön fanına, ekran kartına, HDD'ye ve SSD'ye (Bu şekildeki tüm kullanım araçlarına) bağlamak için yeterli sayıda mı? Bunu nasıl anlarım yoksa tek bir standartta mı üretiliyor güç kaynakları?
6- Kasa içindeki güç kaynağı belirttiğim parçalar için yeterli değilse önerebileceğiniz başka güç kaynağı yada kasa+güç kaynağı kombinasyonları var mı?
7- Genel olarak sistemin uyumluluğunda sorun oluşturacak değiştirilmesi gereken parça/parçalar var mı?
Hepinize görüşleriniz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar internetimden dolayı cevaplarınıza mümkün olan en kısa sürede bakmaya çalışacağım, iyi forumlar.
Arkadaşlar eklemeyi unutmuşum bu sistem için stok fan yeterli olur mu? Önerebileceğiniz gerçekten sessiz ve daha iyi soğutan fanlar var mı?