Bence sorun yok diye geri gönderirler, araştırdım, herkesde aynı sorun var, aslında sorun değilse sanki PSU'nun bir parçası gibi. Yani normal bir durum.Biliyorum ama gönderin uzun sürer mürer ama değer bence.
Bence sorun yok diye geri gönderirler, araştırdım, herkesde aynı sorun var, aslında sorun değilse sanki PSU'nun bir parçası gibi. Yani normal bir durum.Biliyorum ama gönderin uzun sürer mürer ama değer bence.
Bir de kusur bulmazlarsa boşuna göndermiş olacağım. Bilmiyorum belki de kasaya çok yakın olduğum için ses o kadar rahatsız ediyordur.Biliyorum ama gönderin uzun sürer mürer ama değer bence.
Yeni bir konu açarsanız daha çok yardım eden olacaktır.Konuyu dağıtıyorum ama zalman z3 mü alsam r1 mi r1 düşünuyorum. Bir de 6402 işlemcim için bütçem az diye H110M Pro vd modelini seçtim ama içim rahat değil.
Bnce R1 ama Dark N10'a da bir bakın. Diğer sorular için yeni konu açın.Konuyu dağıtıyorum ama zalman z3 mü alsam r1 mi r1 düşünuyorum. Bir de 6402 işlemcim için bütçem az diye H110M Pro vd modelini seçtim ama içim rahat değil.
O zaman R1.He yav ben de N10 un tasarımını çok sevdim camı büyük felan ama maalesef ailem vatandan almamı istiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.