Sapphire RX 5500 XT Pulse ne kadar eder?

Kablo geldi de yanlış kabloyu almışız. Hata bende ben bakmamışım . Bu kabloyla değişim yaparlar umarım .

Bu sayfada "Ürünleri İade Et" kısmına tıkla yönergeleri takip et iadeni gerçekleştir. Satıcı, gönderici Amazon.com.tr ise iade kodu çıkacaktır onunla MNG kargoya gidip veriyorsun. Bu arada değişim yapmıyorlar para iadesi oluyor direkt.

İade ederken de şu seçeneği seç kartına gelmesi için. Paran varsa şimdiden o kablonun siparişini ver, iadeyi boş olduğunda yap. Yanlış aldığın kablo karşıya teslim edilince paran kartına geçer boşuna vakit kaybetmezsin.

Teşekkür ederim hallettim. Bugün kargoya gider ürünü teslim ederim. İadeyi kabul ederler inşallah kutusu da sağlam.

Teşekkür ederim hallettim. Bugün kargoya gider ürünü teslim ederim. İadeyi kabul ederler inşallah kutusu da sağlam.

Ederler benim 40 üzeri siparişim 4-5 tane iadem var. Amazon hiç zorluk çıkarmıyor bu konularda. O yüzden yanlış ürün alsam dahi param varsa doğrusunun siparişini geçiyorum daha yanlış ürün onlara teslim edilmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…