RamoReis01
Hectopat
1500-1600 TL eder.
Ayarlar otomatikti zaten. HDMI kablosunu kontrol etmiştim ama sorunum çözülmemişti. FreeSync'ı kapattığımda olmuyordu sadece. Enterprise sürümünü kullanıyorum siyah ekran gelmiyor ama 2-3 saniyeliğine donma oluyor sonra düzeliyor.2-3 saniyelik siyah ekran. Bunun sürücüden olduğuna emin misin? HDMI kablonu kontrol ettin mi istersen bir uçlarına bak bana olmuştu daha önce. Bunun dışında Radeon Software ayarlarını otomatik tut, manual olmasına gerek yok.
Bir de bu tüm sürücülerle mi oluyor? Nisan'dan beri tüm sürücüleri kullanıyorum böyle bir sorun hiç yaşamadım. Bir ara anlık siyah ekran yaşıyordum o da HDMI kablosu yüzündenmiş o kadar.
Eki Görüntüle 741350
Ayarlar otomatikti zaten. HDMI kablosunu kontrol etmiştim ama sorunum çözülmemişti. FreeSync'ı kapattığımda olmuyordu sadece. Enterprise sürümünü kullanıyorum siyah ekran gelmiyor ama 2-3 saniyeliğine donma oluyor sonra düzeliyor.
Bende kablodan olduğunu düşünüyorum ama emin olmadığım için DP kablosuna para vermek istememiştim. O zaman WQHL versiyonunu kurduktan sonra FreeSync'yi kapatıp geliştirilmiş senkronizasyonu açıp öyle kullanayım.Enterprise sürücüleri uzun süreli kullanımlar için olan sürücüler, standart performansları daha düşük. Bu arada FreeSync ile siyah ekran olayı çok sık görülen bir durum 2080 Ti FreeSync aktif edince siyah ekran alan da vardı.
Sertifikalı DP kablosu kullanabilirsin kimisinde bu sorunun çözümü olmuş. Benim monitör FreeSync olmayınca bu sorunu pas geçmişim ama Reddit bile bunlarla dolu kart modeli çok farketmeden 2-3 saniyelik kararlamalardan bahsetmişler. FreeSync ne için kullanıyorsun bilmiyorum ama onu kapatıp oyun sekmesinden Geliştirilmiş Senkronizasyon ayarını aktif edebilirsin yırtılmalara karşı.
Bende kablodan olduğunu düşünüyorum ama emin olmadığım için DP kablosuna para vermek istememiştim. O zaman WQHL versiyonunu kurduktan sonra FreeSync'yi kapatıp geliştirilmiş senkronizasyonu açıp öyle kullanayım.
Bu seferde baya FPS düşüşü yaşadım (CS:GO). Neredeyse yarı yarıya düştü. DP kablosu alıp öyle mi denesem birde?Bu şekilde biraz dene. Benim monitörüm G-Sync ve Geliştirilmiş Senkronizasyon ayarından bayağı memnunum hiç yırtılma bozulma olmuyor. Sertifikalı DP kablosu alacaksan da Amazon.com.tr'den almanı öneririm çünkü sorunu çözmezse kolayca iade edebilirsin.
Bu şekilde sorunu çözebilirsen en iyisi olur çünkü 5500 XT 8 GB'ı satıp 1660 Super almak için üzerine bayağı ekleyeceksin. Birbirine yakın kartlar için de o kadar masrafa yazık olur.
Bu seferde baya FPS düşüşü yaşadım (CS:GO). Neredeyse yarı yarıya düştü. DP kablosu alıp öyle mi denesem birde?
Umarım işe yarar da boşuna para vermem
Umarım işe yarar da boşuna para vermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.