Ben bu ülkede fiyatların düştüğünü hiç görmedim. Ancak bir umut belki düşer. Bence nisan ayına kadar para biriktirin, fiyatlar düşerse düzgün bir kart alırsınız. Düşmezse de biriktirdiğiniz parayla ekran kartı alırsınız.Nisan ayında falan stok sıkintısı kısmen çözülecek diye biliyorum bekleyip nisan ayında alınır mı fiyatlar düşer mi ki fiyatlar düşmiyecekse beklememin anlamı var mı?
Ben bu ülkede fiyatların düştüğünü hiç görmedim. Ancak bir umut belki düşer. Bence nisan ayına kadar para biriktirin, fiyatlar düşerse düzgün bir kart alırsınız. Düşmezse de biriktirdiğiniz parayla ekran kartı alırsınız.
Nisan ayında falan stok sıkintısı kısmen çözülecek diye biliyorum bekleyip nisan ayında alınır mı fiyatlar düşer mi ki fiyatlar düşmiyecekse beklememin anlamı var mı?
700TL'ye R5 1600 almıştım. Arkadaşım bekle düşecek ben düşünce alacağım demişti. Şu an fiyatı belli.
Bu ülkede sanmam.Hiç düşme ihtimali yok mu yahu.
Ben de bu modelden bahsedecektim. Bu model cuma günleri İncehesap'ta 1700 TL'ye kadar düşüyor. Sizce alınmalı mı sıcaklıklari nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.