AMD software üzerinden yapılan undervolt daha karmaşık ve fazla bilgi sahibi değilim daha önce kullanmadım.
Anladım, teşekkürler yardımınız için. Bir önceki mesajıma sonradan eklediğim paragraf için ne düşünüyorsunuz.AMD software üzerinden yapılan undervolt daha karmaşık ve fazla bilgi sahibi değilim daha önce kullanmadım.
Anladım, teşekkürler yardımınız için. Bir önceki mesajıma sonradan eklediğim paragraf için ne düşünüyorsunuz.
Hocam bende Sapphire RX 560 OC model ekran kartını kullanıyorum, en son sürüm (WHQL) kullanıyorum. Herhangi bir yaşamadım. Sıcaklık değerleri bir tık fazla gibi geldi. Apex Legends orta-yüksek ayarlarda 68-67 Derece arasında geziniyor.Son sürüm sürücüler bayağı problemli. Durduk yere ekran kartından dolayı siyah ekran alıyor bilgisayar. Ben de en stabil olduğunu düşündüğüm sürücü ile kullanmaya karar verdim. Genel olarak sebebi bundan dolayı diyebilirim. Peki sizce fotoğraftaki sürücüye güncellemeli miyim? AMD'nin kendi sitesinde Recommended (WHQL) sürüm olarak gözükmekte.
Keşke bende de 67-68 olsaHocam bende Sapphire RX 560 OC model ekran kartını kullanıyorum, en son sürüm (WHQL) kullanıyorum. Herhangi bir yaşamadım. Sıcaklık değerleri bir tık fazla gibi geldi. Apex Legends orta-yüksek ayarlarda 68-67 Derece arasında geziniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.