Sapphire RX 5600XT Pulse alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Bu fiyatlarda bu ürünü buldum. RX 5600XT ekran kartlarında en F/P kart bu sanırım, bu fiyata daha iyisi var mı? OC yapmayacağım. Kart ile çok fazla uğraşmak istemiyorum, hatalar vb. çok oluyor sanırım AMD ekran kartlarında. Cidden bu kadar çoksa Nvidia'ya yönelirim. İndirimlerden RTX 2060 kovalarım.

Sapphire RX 5600XT Pulse

WattMan hatası nasıl bir şey, çözmek kolay mı ya da çözülebilen bir şey mi?

Bu genellikle RX 500 serisinde sık karşılaşılan bir sorundu. Donanımsal olduğunu söyleyen vardı, yazılımsal olduğunu düşünen vardı. Güncellemeler ile bir daha yaşamayan da çoktu ama RX 5000 serisinde Wattman hatası görmedim. Varsa da konuya geleceklerdir.

Yineleyecek olursam: Bütçeniz el veriyorsa RTX 2060 alabilirsiniz ama 2300 TL bandında RX 5600 XT var. Kafa kafaya performanslar sunuyorlar.

WattMan hatası nasıl bir şey, çözmek kolay mı ya da çözülebilen bir şey mi?
Net bir çözümü yok. Bir sürü driver yüklüyorsun, Radeon programından deneme yanılma yöntemi ile ayarlar yapıyorsun çözülürse şükredip sistemi kullanmaya devam ediyorsun ve bir daha hata vermemesi için dua ediyorsun. İlk açtığınız konuda da baya konuştuk bu konuları aslında. Yani teknoloji birazda şans işidir.

Ya 3000 TL'ye geri yükselirlerse 😀 Şaka bir yana neye dayanarak söylediniz?

Nvidia'dan yeni mimarı geliyor. Doğal olarak bu stoklar bir şekilde bitirilmek zorunda kalınacak. İncehesap'ın Gaming Gecesi etkinliği var. Black Friday olacak. Her ne kadar bizim ülkemizde hakkıyla yapılmasa da indirim vuracaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı