Sapphire RX 570 4 GB 256 bit OC FurMark testi nasıl?

Bu tipleri çok iyi bilirim o karttan uzak durun hocam suçluluk piskolojisine girip agresif davranıyorlar kart %100 sıkıntılı zaten öyle bir satıcıyla da ticaret yapmayın.

@SEMIKAANCAKIR hocam video geldi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tipleri çok iyi bilirim o karttan uzak durun hocam suçluluk piskolojisine girip agresif davranıyorlar kart %100 sıkıntılı zaten öyle bir satıcıyla da ticaret yapmayın.
Doğrudur hocam tavsiyeniz için sağolun da işin garip kısmı satıcı profili çok iyi.

Bu kart alınabilir duruyor. Tek sorun fan çok hızlı. O da oyunlarda o kadar çalışmaz.

Bu kart alınabilir duruyor. Tek sorun fan çok hızlı. O da oyunlarda o kadar çalışmaz.
Hocam garanti olsun diye 2xmsaa da istiyor musunuz istiyim mi onu da?
Çünkü alınır hocam sıkıntı çıkarmaz diyorsanız alacağım şimdi kartı. 2 sene kullanılmış bu arada.

İyi olduğu için kendine güveni var işte.
Haklısınız hocam, şöyle bişey de var satıcı profilinin iyi olması ürününün sıkıntısız ya da çok iyi olacağı anlamına gelmez.

Benim kart 4X MSAA da maksimum 67-68 falan görüyor ama benimki Gaming X modeli, burada da 72 derece gayet normal.

Benim kart 4X MSAA da maksimum 67-68 falan görüyor ama benimki Gaming X modeli, burada da 72 derece gayet normal.
Alıyorum hocam o zaman. 1550 TL'ye. Param güvendeyle alıcam ekstradan yapmam gereken bişey var mı tutanak tutturmaktır falan hani dolandırılmanın önüne geçmek için.

Hayırlı olsun. Düz 1500 yapmaya çalışın 50TL'ye döner ayran yersiniz

Denedim de 1600 TL'den 1550 yaptı en son, bir döner ayran gömmemiz vardı da nasip değilmiş ne yapalım Yardımlarınız içinde çok teşekkür ederim.

@SEMIKAANCAKIR hocam yine yazıyorum kusura bakmayın, ilana bakıyordum da bişey fark etttim. 1920x1080 0msaa da 1095mhz ama siz 1200 olması gerekiyor demiştiniz. Şuna da bir baksanız rahat etsem.

Son düzenleme:

Kart 76 dereceye gelmiş o yüzden ufak frekans kısmış. Overclock denerlen Benin kartta 78 dereceye gelip frekansı 1000 küsure çekiyordu. Oyunlarda bu durumu yaşamazsınız %99. Furmarktta çok FPS alınca kart daha fazla ısınıyor haliyle. Aslında karta bir macun yenileme ve toz bakımı güzel gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…