Sapphire RX 570 ekran kartı neden daha ucuz?

Ivae

Hectopat
Arkadaşlar Sapphire ekran kartı neden diğer markaların arasında daha ucuz? 8 GB olan RX570 yaramıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde dikkatimi çekmişti. 1650 ile kıyaslayan bir site bulmuştum.
Ekran Resmi 2020-06-01 13.14.23.png

Yani RX 570 de fiyat-performansa girebilir.

Gigabyte 570 almayı düşünüyordum o nasıl

Bence cuma günkü İncehesap indirimlerini bekle ben 2200-2500 civarında olan ASUS RX 5500 XT 8 GB’ı 1650₺'ye aldım. İşlemcin ve bütçende yeterliyse bu tarz kartlara yönelebilirsin. Çünkü arada 300₺ gibi bir fiyat oynuyor.

Diğer markalar kötüdür diye demiyorum ama ben şahsi olarak Msi ve Asus dışında ekran kartı markalarına yönelmiyorum. Soğutmaları yetersiz olur diye bir düşüncem var. Bilmiyorum ne kadar doğru.

Diğer markalar kötüdür diye demiyorum ama ben şahsi olarak MSI ve ASUS dışında ekran kartı markalarına yönelmiyorum. Soğutmaları yetersiz olur diye bir düşüncem var. Bilmiyorum ne kadar doğru.

Düsünceniz yanlış o zaman Gigabyte, INNO3D, Palit gibi markalarda iyi ben Palit kullanıcısıyım hiç ısınma sorunuda yok ful yük altında bile testlerde 55-60'i geçmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı