Sapphire RX 570 OC Nitro+ 3000 TL'ye alınır mı?

Zembla

Hectopat
Dostlar böyle bir ürüne denk geldim. Satıcı yorumlarda ürünlerin PC'den çıkma olduğunu, 1 yıl garantisi olduğunu ve beğenilmezse 15 gün içerisinde iade edilebileceğini söylemiş. Kartların mining kartlar olup olmadığını soran olmamış. Benim sistem Anakart: MSI MAG B460M Mortar Wi-Fi, İşlemci: Intel Core i5-10400F şeklinde fiyatı uygun geldi. Alınabilir bir kart mı sizce?

Dostlar böyle bir ürüne denk geldim. Satıcı yorumlarda ürünlerin PC'den çıkma olduğunu, 1 yıl garantisi olduğunu ve beğenilmezse 15 gün içerisinde iade edilebileceğini söylemiş. Kartların mining kartlar olup olmadığını soran olmamış. Benim sistem Anakart: MSI MAG B460M Mortar Wi-Fi, İşlemci: Intel Core i5-10400F şeklinde fiyatı uygun geldi. Alınabilir bir kart mı sizce?
Hiç bulaşma git sarı siteden GTX 1660S al.

Sahibinden üzerinden 2060 almanı öneririm. 10400f 1080p low ayarda bile darboğaz yapmayacaktır. İyi kombinasyon olur 3000tl civarınada bulursun sahibindenden 2060.

O fiyata 2. El 1080 Ti gördüm ama temiz mi bilemedim. Garantisi olmaması da sorun yoksa ROG modelini kendim de alacaktım.

Bu arada RTX 2060 alınmaz Gigabyte modeli hiç alınmaz.

Ve ürün yorumlarının 3ü de 1 yıldız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı