Sapphire RX 570 Pulse ITX vs MSI RX 570 Armor

Kalphsonn

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire ITX versiyonu 40 MHz kısılmış normal sürümlerinden ve tek fanlı. Armor serisinde ise çift fanlı olmasına rağmen ısınma sorunu var deniliyor. Hangi kartı tercih etmeliyim? Armor serisini olan 246mm uzunluğunda ve kasamda fotoğrafta göründüğü gibi 260 mm boşluk var. HDD'mi en alt kata taktığımda sığar muhtemelen ama kalan 1 cm boşluktan kablolar geçer mi?

kc6kJV.jpg

Pek bir şey farketmeyeceği için ucuz olanı al derim.
Hocam Vatandaki üründe taksitli fiyatı aynı 1192 tl olarak kalıyor ve kargo ücretsiz ama Sinerji'de taksitli fiyatı 1166+13 tl kargo bedeliyle aynı fiyata denk geliyorlar.
İsterse 3 fan olsun soğutma bloğu çöpse yine ısınacak. En azından düz Pulse almaya çalış.
RX serisinde neden Pulse daha çok öneriliyor hocam? 4-5 saat üzeri uzun süreli oyun oynuyorum tek fanlı olsa bile daha iyi mi soğutur?
İsterse 3 fan olsun soğutma bloğu çöpse yine ısınacak. En azından düz Pulse almaya çalış.
Hocam Vatandaki üründe taksitli fiyatı aynı 1192 tl olarak kalıyor ve kargo ücretsiz ama Sinerji'de taksitli fiyatı 1166+13 tl kargo bedeliyle aynı fiyata denk geliyorlar.

RX serisinde neden Pulse daha çok öneriliyor hocam? 4-5 saat üzeri uzun süreli oyun oynuyorum tek fanlı olsa bile daha iyi mi soğutur?
Bir de Pulse versiyonunda fabrikasyon OC yok fakat programdan OC yapabiliyorum sanırım. Çok fark eder mi performansta 3-4 fps ise uğraşmaya değmez Pulse alırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı