Çözüldü Sapphire RX 5700 sorunları düzeldi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cerraah

Kilopat
Yer
Denizli/Pamukkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an bu kartı kullananlar Sapphire RX 5700 Pulse modeli veya RX 5700 kartını kullananlar şu an nasıl bir durumda?
Yani güncellemelerle AMD bu sorunların kalkacağını söyledi o yüzden sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bu kartı kullananlar Sapphire RX 5700 Pulse modeli veya RX 5700 kartını kullananlar şu an nasıl bir durumda?
Yani güncellemelerle AMD bu sorunların kalkacağını söyledi o yüzden sormak istedim.
Rx 5700 xt kullanıyorum 19.12.1 driverlarını kullanırsan sıkıntı yok fakat ondan sonraki driverlar oyunlarda ve masaüstünde(1080p)çözünürlük problemleri devam ediyor.

19.12.1 driverini kullanırsam sorun çıkmaz yani öyle mi ?
Bir de şunu soracağım bir sonraki güncellemeyi yükleyip beğenmeyip kaldırıp sonra eski sürümü yeniden yükleyebiliyor muyuz ?

Peki bir şey olursa servise gönderebilir miyim ?

Arıza olmadığı sürece servis size bu konuda bir yardımda bulunmaz. Sonuçta konu yazılım ve üstüne düşeni yapması gereken firma AMD. Olası bir durumda iade süreci başlatırsınız ancak ne kadar süre için geçerli onu almadan önce araştırmak gerekir. Veyahut RTX 2060'a yönelebilirsiniz. Aralarında uçuk bir performans farkı yok ve RX 5700'e göre daha ucuz durumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı