Sapphire RX 5700 XT "BE" Edition overclock ayarı

Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi elimde bu kart var ve Sapphire sayfasında "up to 1980 MHz Boost clock" yazıyor. MSI Afterburner açtıgımda ise bunları görüyorum. Hangisini 1980'e alacağım ve alırsam ne gibi katkısı olacak bana ya da zararı? Derece artışı gibi mesela.

Ekran Alıntısı.2.PNG

Boost Clock: Up to 1980 MHz​

Game Clock: Up to 1870 MHz​

Base Clock: 1730 MHz​

Sitede böyle yazıyor ama Default'a almama rağmen 1700MHz yazıyor bu normal bir şey mi? Sanırsam alttakini yükseltmem lazım 1980 için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüden yapabilirsiniz. MSI Afterburner'dan yapmanın hiçbir artısı yok.

Up to 1700 MHz dediği çekirdek saat hızıdır, VRAM değil.

Elinizdeki modelde var mı bilmiyorum fakat o kartın hotspot sıcaklığı oyunlarda bile 105 görebiliyordu. Overclock yaparsanız 110 derecelere dayanabilir.

Sürücüden yapabilirsiniz. MSI Afterburner'dan yapmanın hiçbir artısı yok.

Up to 1700 MHz dediği çekirdek saat hızıdır, VRAM değil.

Elinizdeki modelde var mı bilmiyorum fakat o kartın hotspot sıcaklığı oyunlarda bile 105 görebiliyordu. Overclock yaparsanız 110 derecelere dayanabilir.

Kartım Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman yük altında maksimum 61derece görüyor ısınan kart değil hotspot dediğiniz şey nedir tam anlamadım.

Kartım Görev Yöneticisi'nden baktığım zaman yük altında maksimum 61derece görüyor ısınan kart değil hotspot dediğiniz şey nedir tam anlamadım.
hotspotun ne olduğunu öğrendim software'den görebiliyoruz 43 derece boştayken yük altında maks kaç olmalı sizce 1870 yaptım vrami.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı