Sapphire RX 5700 XT Nitro+ görüntü vermiyor

qazad

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir masaüstü bilgisayar toplamıştım ve parçalar elime yeni geçtiği için ancak montajını yaptırabildim. Montajdan sonra ekran kartının görüntü vermediğini söyledi bilgisayarcı. Diğer parçaları da teker teker deneyerek sorunun ekran kartında olduğunu anladı ve başka ekran kartında görüntü verdi bilgisayar.
Kartı geri yolladım değişim için ama sorunsuz çalıştığını söyleyip geri yolladılar. Tekrar denedim ve aynı şekilde ışıkları yanmasına rağmen görüntü gelmiyor ekrana.
Şurada bütün parçalardan bahsetmiştim.
HDMI portundan monitöre bağlıyorum, DisplayPort olması gerekir mi? (Ufak bir araştırmayla bu olasılıği bulabildim sadece)
Tavsiyelere açığım. Sıkıntı gerçekten DisplayPort ile ilgiliyse öğlen de dönerken alabilirim bir tane.

Son düzenleyen: Moderatör:
Freesync uyumlu diye almıştım monitörü. Hdmi üzerinden yapıyor bunu, ekran kartında hdmi girişi de var. Emin de olamıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı