Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE monitör tavsiyesi

Yıllar sonra ilk kez güçlü bir bilgisayar alıyorum. İş gereği meşguliyetimin fazla olması nedeniyle bu zamana bıraktım. Ben de derim ki alıyorsam belirli bir bütçede sistemin zirvesini alayım. Sizin önerilerinizi tabii önemsiyorum o yüzden birkaç soru birden soruyorum. Dediğine güvenerek 2070 Super’ı tercih edebilirim. Hatta direkt sizin sisteminizden bile alabilirim? :)

Yıllar sonra ilk kez güçlü bir bilgisayar alıyorum. İş gereği meşguliyetimin fazla olması nedeniyle bu zamana bıraktım. Ben de derim ki alıyorsam belirli bir bütçede sistemin zirvesini alayım. Sizin önerilerinizi tabii önemsiyorum o yüzden birkaç soru birden soruyorum. Dediğine güvenerek 2070 Super’ı tercih edebilirim. Hatta direkt sizin sisteminizden bile alabilirim? :)

Değerli dostum.
Senin için fotoğrafı telefondan çekip, bilgisayara aktardım şimdi de sana gönderiyorum :D
Baya bir enerjin geçti bana o yüzden uğraştım :D

Buraya bakarsan Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE oyun performansını görebilirsin.
GTA V oynarken bu değer yükselebiliyor elbette. Bu görüntü CS:GO oynarken alındı.

Herkes şikayet ediyor evet ama benim kartımda hiç bir sorun olmadı bu zamana kadar.
Sadece kendi kartımdan dolayı böyle konuşuyorum, memnunum şuanlık.

Değerli dostum.
Senin için fotoğrafı telefondan çekip, bilgisayara aktardım şimdi de sana gönderiyorum :D
Baya bir enerjin geçti bana o yüzden uğraştım :D

Buraya bakarsan Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE oyun performansını görebilirsin.
GTA V oynarken bu değer yükselebiliyor elbette. Bu görüntü CS:GO oynarken alındı.

Herkes şikayet ediyor evet ama benim kartımda hiç bir sorun olmadı bu zamana kadar.
Sadece kendi kartımdan dolayı böyle konuşuyorum, memnunum şuanlık.
Çok teşekkür ederim zahmet verdik, uğraştırdık 😂 2070 Super kartında mı karar kılayım dersin? Bilmediğimden bu kadar ekstra sorular soruyorum kusura bakma lütfen

Çok teşekkür ederim zahmet verdik, uğraştırdık 😂 2070 Super kartında mı karar kılayım dersin? Bilmediğimden bu kadar ekstra sorular soruyorum kusura bakma lütfen

Bana sorarsan bu model fazlasıyla işini görür. Hemde bana göre bu bahsettiğin karttan üstün bir performansı var. Ama şimdi alırsın, hata çıkar bir şey olur. Canın sıkılsın istemem. Ben sana 2 saat CS:GO açıkken olan değerleri gönderdim. Dilersen bir karşılaştırma yap. Ben aldım memnun kaldım.

Bana sorarsan bu model fazlasıyla işini görür. Hemde bana göre bu bahsettiğin karttan üstün bir performansı var. Ama şimdi alırsın, hata çıkar bir şey olur. Canın sıkılsın istemem. Ben sana 2 saat CS:GO açıkken olan değerleri gönderdim. Dilersen bir karşılaştırma yap. Ben aldım memnun kaldım.
CS:GO oynayacağım son oyunlardan bir tanesi :) Ama çok teşekkür ediyorum bilgilendirmelerin için, uğraştırdık.

ufak fikir oluşsun isterseniz sistemim bu sekilde benim. çoğu parçayı sinerji'den aldım.
ekstradan noctua nh-u12s se-am4 islemci sogutucu almıştım indirimdeyken, onu taktım.
bu sistemden yola çıkarsak değişiklik olarak
x'siz 3600 islemci alinabilir.
anakart x570 istiyorsaniz asus tuf gaming gibi bir şey olabilir daha geleceğe dönük olması için. (tomahawk max argb de desteklemiyor ışık merakınız vs. varsa.)
ram 3600 cl16 olabilir. (gereği yok bu seviyede)
1tb hdd çıkarılıp daha büyük 1 tb vs. ssd alınabilir. m.2 olmasına bile gerek yok bu seviyelerde aslında fark edilmeyeceği için. yani sata ssd de işinizi görür. ihtiyacınıza bağlı.
kasa da tercih meselesi. cooler master mb511 aldım önce, uçak gibi ses yaptığı için airhawk duo ile değiştirdim iade edip. (ışıkları kasa üzerinden değiştirilip kapanabiliyor ve sessiz fanlar)
psu'yu öylesine koydum screenshot'a, fsp aldım başka bir siteden ama o model de iyidir.

ihtiyacınıza göre yine 2060 super ya da 2070 super'in diğer markaları da düşünülebilir. fiyat belirtmediğiniz için ayrıntılı yazdım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-03-09 Sinerji Bilgisayar - sinerji gen tr - PC Toplama.png
    Screenshot_2020-03-09 Sinerji Bilgisayar - sinerji gen tr - PC Toplama.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 45
Çok fazla sizin kadar bilgim olmamasına rağmen sistemine bayıldım. Bu bütçe benim için yarım adım fazla. 6000-6500 bandında geziyorum. RGB olayını hiç sevmem, normal kasalar işimi görür odamın pavyon gibi olmasını sevmiyorum :) Bahsettiğim tutara inebilecek, önerebileceğin bir şey var mı? Bu arada konuyu açan arkadaş kusura bakmasın bayağı saptırdık😂

Çok fazla sizin kadar bilgim olmamasına rağmen sistemine bayıldım. Bu bütçe benim için yarım adım fazla. 6000-6500 bandında geziyorum. RGB olayını hiç sevmem, normal kasalar işimi görür odamın pavyon gibi olmasını sevmiyorum :) Bahsettiğim tutara inebilecek, önerebileceğin bir şey var mı? Bu arada konuyu açan arkadaş kusura bakmasın bayağı saptırdık😂

o bütçeye gayet güzel sistem toplayabilirsin ama ben pek piyasadan haberdar değilim zamlar da geldiği için.
forumda bilgisayar toplama bölümüne bütçe, ihtiyaç, istek, şart vs. belirtip konu açabilirsin.
yarım yamalak bir örnek olarak
buradan işlemciyi 3600 yapıp ekran kartını 2060 super + küçük ssd koyunca 6563 lira oluyor.
bu fiyat bandında 5700 xt'yi ben de düşünürdüm açıkçası ama durum ortada ve tercih sana kalmış. 🙂

o bütçeye gayet güzel sistem toplayabilirsin ama ben pek piyasadan haberdar değilim zamlar da geldiği için.
forumda bilgisayar toplama bölümüne bütçe, ihtiyaç, istek, şart vs. belirtip konu açabilirsin.
yarım yamalak bir örnek olarak
buradan işlemciyi 3600 yapıp ekran kartını 2060 super + küçük ssd koyunca 6563 lira oluyor.
bu fiyat bandında 5700 xt'yi ben de düşünürdüm açıkçası ama durum ortada ve tercih sana kalmış. 🙂
Bütçenin bir tık üzerine çıkıp çılgınlık yaparsam şayet bu? Superior Elite [webtekno] | ASUS Dual RTX 2070 Super 8G Evo 16GB DDR4 512GB M.2 PCI-E SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Ya da ekran kartını 5700 nitro yaparak bu? Epic [Donanım Arşivi] | R5 3600 ASUS TUF 3 RX 5700 O8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com İtopyadan direkt gidip teslim alabilirim. Evime 15 dakika mesafede. Ya da incehesaptan alabilirim. Ne dersin dostum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı